Books

Mijn bescheiden boekenbuit van oktober 2019

In oktober ging ik meteen een challenge aan om géén boeken meer te kopen. Eh, misschien had ik dat moeten bekendmaken na mijn tripje naar Londen. Maar toch kan ik met trots zeggen dat ik na Londen géén boeken meer heb gekocht. Dat maakt me toch al een beetje trots.

Gekregen boeken

Afbeeldingsresultaat voor the cruel prince"

Omdat mijn opa het sneu vond dat ik na twee dagen mijn book buying ban moest verbreken gaf hij me drie boeken in de tweedehandswinkel van Oxfam. Dat was With The Fire on High van Elizabeth Acevedo (haar eerste boek dat niet in vrije vers is geschreven), The Cruel Prince van Holly Black en The Miseducation of Cameron Post van Emily M. Danforth.

Ook kreeg ik van mijn mama Ninth House (de speciale Waterstones-editie) van Leigh Bardugo cadeau. Momenteel ben ik erin begonnen en het beloofd veel goeds!

Gekochte boeken

Uiteindelijk keerden we nog eens terug naar dezelfde tweedehandswinkel in Londen en kon ik het niet weerstaan om twee boeken te kopen. Dat waren dan ook meteen de enige boeken die ik in oktober heb gekocht. Ik kocht de geïllustreerde editie van The Tales of Beedle The Bard van J.K. Rowling voor £10 en We Hunt The Flame van Hafzaf Faizal.

Recensie-exemplaren

In oktober kreeg ik één recensie-exemplaar en dat was 10 Blind Dates van Ashley Elston. Ik ben er dezelfde dag nog in begonnen en heb die dan ook meteen uit. Mijn recensie verschijnt binnenkort.

Welke boeken voegde jij toe aan aan je boekenkast in oktober? Tips voor met welk boek ik eerst moet beginnen?

3 thoughts on “Mijn bescheiden boekenbuit van oktober 2019

  1. Wat een mooie aanwinsten. Zo lief van je opa en mama dat ze je leuke boeken gaven. Zelf ben ik het meest gelukkig met de geïllustreerde editie van Harry Potter and the Goblet of Fire. Dat is echt wel mijn favoriete aanwinst van oktober.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.