Book Nerds

Met deze gekke zoektermen vonden mensen mijn blog

Toen ik mijn .wordpress-domein onlangs verwijderde, keek ik nog even snel bij de statistieken van de site. En grappig, maar waar: ik kwam er de zotste zoektermen tegen. Natuurlijk bleef ik maar klikken en lachen en uiteindelijk besloot ik ze allemaal op te schrijven zodat jij ook even kan meegenieten van die gekke dingen.

Ik vraag me soms af wat mensen allemaal aan Google vragen. Iedereen weet al dat de zoekmachine een plaatsvervangende God is geworden, maar toch. Halleluja, wat zoeken mensen toch allemaal op het internet! (Maar ja, als ik mijn eigen zoekgeschiedenis zou teruglezen zou ik ook denken dat ik een gek ben…) Plus, ik kwam ook een aantal stalkerige dingen tegen…

1. the book nerd Audrey

Ja, die vond ik best wel creepy. Nee, serieus. Ik vind het zo’n raar idee dat mensen me écht opzoeken op het internet. En me dan nog eens DE book nerd noemen. Oké, stiekem ben ik wel gevleid en vind ik het grappig. (Maar toch.)

2.  sterrenstof + Audrey

Kijk jongens, dit vind ik nu eens dé perfecte zoekterm! Ik bedoel: het is de ultieme optelsom. Audrey + Sterrenstof = AAAAAAH! Hopelijk heeft deze persoon de goede uitkomst gevonden op mijn blog, nou ja, dat hoop ik! Ik denk trouwens ook dat iemand die ik ken die zoekterm heeft ingevoerd, want anders zou dat héél raar zijn.

3. Heeft het nog zin om Harry Potter boeken te lezen?

Ik weet het niet, joh? Maar ik zou wel zeggen van yes. Ze zijn de moeite én de meest bekende boeken van de 20/21ste eeuw!

4. Bumba huil

Ik heb geen idee hoe die dude op mijn blog is terechtgekomen met die zoekterm?! I.HAVE. NO. IDEA. En ik wil het ook niet weten…

5. behanglijm spiegel

Ah, over deze kan ik je wel iets vertellen, want ooit in een ver verleden maakte ik een boekenspiegel. Ja, kijk maar eens hier! Hij is nog steeds geweldig trouwens! Daarvoor had ik dus behangerslijm nodig. Deze is dus eigenlijk de minst rare van de bende.

6. uitje voor nerds

Tjah, uhmmm. Wat moet ik hier op zeggen? Veel plezier zeker?

7. succes met je examens schatje

Dank je wel, lieverd.

8.  Vaarvan zijn aardbeien gemaakt

Die ‘vaarvan’ is geen typfout. Nou ja, toch niet de mijne. Ik weet ook niet precies waarvan aardbeien zijn gemaakt, maar ik denk dat het een aantal zeer lekkere moleculen zullen zijn. Hopelijk heb ik deze persoon verder kunnen helpen met mijn aardbeiboekenlijstje… 😉

Ik heb zo hard gelachen tijdens het schrijven van dit artikel. Niet normaal. Hopelijk hebben jullie er ook een beetje van kunnen genieten, want ik vond het alleszins geweldig!

 

 

8 thoughts on “Met deze gekke zoektermen vonden mensen mijn blog

  1. Haha, die eerste vind ik eigenlijk best logisch? Ik weet soms de complete blognaam van mensen niet meer, maar nog een deel. Dus dan is het best logisch dat je nog weet dat het Audrey was en “iets met een book nerd”. Maar Bumba Huil?! :’)

    1. Haha ja, maar het is toch grappig om het zo tegen te komen! ? Die Bumba Huil kan ik echt niet verklaren. Ik lach echt plat van het lachen toen ik die tegenkwam… ?

  2. Hahhahahaha “succes met je examens schatje” doet me een beetje denken aan iets wat een ouder iemand, die nog een beetje aan het uitvogelen is hoe de computer precies werkt, dan een bericht wilt sturen naar zijn of haar kleinkind. Ben benieuwd of die ooit is aangekomen ?

    1. Haha inderdaad! Ik denk niet dat het goed aangekomen is. Maar aangezien ik net examens had in de periode dat ik deze zoekterm las, neem ik aan dat het half voor mij bestemd was. Ik ben die persoon heel dankbaar. ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.