Winactie

Merry Christmas! PS: Ik heb een cadeau voor jullie!

Omdat zoveel mensen vandaag Kerstmis vieren en cadeautjes krijgen, vond ik dat ik ook voor kerstvrouw mag spelen, want ik weet dat er heel veel mensen zijn die vandaag eenzaam thuiszitten. En dan spreek ik niet alleen over oude mensen, maar ook anderen van mijn leeftijd. Vandaag vier ik in gedachten met iedereen mee én deel ik cadeautjes uit!

Allereerst wil ik iedereen een gezellige Kerst wensen. Ik hoop dat jullie leuke cadeaus krijgen, gezellig kunnen samen zijn met je familie en/of vrienden en er gewoon een gezellige tijd van kunnen maken. Voor degenen die vandaag misschien nergens naartoe kunnen of Kerstmis vieren in andere omstandigheden, ik wens jullie ook een goede Kerst! Omdat ik zo graag cadeaus uitdeel (ja, ik deel ze liever uit dan dat ik ze krijg), geef ik vandaag een boek weg! Een geweldig boek!

Polansky - De wreker van LaagstadWin ‘De Wreker van Laagstad’ van Daniel Polansky!

Rigus is de prachtige hoofdstad van de Dertien Landen. De stad heeft echter ook een slecht gedeelte: Laagstad. Corruptie en criminaliteit zijn daar aan de orde van de dag. Het halfslachtige werk van de politie zorgt ervoor dat de meeste zaken onopgelost blijven.
Warden is een voormalig soldaat die tegenwoordig handelt in verdovende middelen. Wanneer een kind vermoord wordt gevonden in een steegje, gaat Warden op onderzoek uit. Al snel merkt hij dat hij in een wespennest terecht is gekomen. Er worden meer moorden gepleegd en Warden weet niet meer wie hij nog kan vertrouwen. Hij moet en zal de moordenaar opsporen. Als de moordenaar hem niet eerst op het spoor komt.

Deze sciencefiction zal zeker net zo goed zijn als Staalhart, dat me afgelopen zomer ontzettend heeft verrast. Van L&M Books mag ik één exemplaar weggeven van dit boek aan één gelukkig iemand die in 2017 meteen een nieuw boek aan zijn/haar tbr-stapel mag toevoegen!

“Het verhaal heeft een goede verhaallijn en leest als een trein. De personages zijn goed en duidelijk uitgewerkt. Een prima debuut dat smaakt naar meer.” -Hebban.nl

Wat moet je doen om een extra kerstcadeautje te ontvangen?
 • Vertel hier in een comment hoe de perfecte kerst er voor jou uitziet!

Ja! Dat is het enige dat je moet doen!

Maar dit mag ook altijd

Een zalig kerst aan iedereen én veel succes!

 Meedoen kan t.e.m 13 januari 2017. Op 14 januari 2017 wordt de winnaar bekendgemaakt!

10 thoughts on “Merry Christmas! PS: Ik heb een cadeau voor jullie!

 1. Jij ook zeker een zalige Kerstmis. Ik ga hier niet aan meedoen, want ik wil het gewoon van de bib lezen, maar wel veel succes aan de anderen en ook een leuk kerstfeest!

 2. mijn perfecte kerst zou zijn lekker samenzijn met zoon Kenny die woont en werkt in Japan ,de mama en alle broers en zussen(we zijn met 6)schoonbroers, schoonzussen, neefjes en nichtje 1 broer woont in Thailand in Thailand gezellig samen zijn

 3. De perfecte kerst is voor mij samen met de mensen van wie ik hou en die van mij houden. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk. De lichtjes aan, kaarsjes aan, de houtkachel aan, samen een spelletje doen, lachen, praten, herinneringen ophalen,de sprankels in de ogen van mijn kinderen en dan ben ik intens gelukkig.

 4. Mijn perfecte kerst is wit!. We hebben al zo lang geen sneeuw gehad en een witte kerst is de perfecte kerst vind ik. Dan wil ik eerst samen metmijn zusjes samen buiten in de sneeuw spelen. En als we weer naar binnen gaan dan drinken we samen warme chocolademelk en bakken we samen kerstkoekjes. Als de koekjes klaar zijn eten we ze allemaal lekker op. Dit is mijn perfecte kerst

 5. Mijn perfecte Kerst zou zijn zoals de traditie is in IJsland: samen met mijn vrienden en familie niets anders dan boeken cadeau doen en zelf krijgen en dan gewoon met warme chocomelk op de nachttafel de hele nacht doorlezen met z’n allen 🙂

 6. Mijn perfecte kerst is samen met mijn moeder. Omringd door mijn dieren,die alle een achtergrond hebben van mishandeling of verwaarlozing. Kamer verlicht door de oranje gloed van bewegende vlammen van kaarsen. Tafel vol lekkere eten. Languit op de bank liggen genieten van een mooie film of serie.Dit is mijn perfecte kerst wat ik dit jaar ook heb gehad.

 7. Mijn perfecte kerst? Gewoon een telefoontje van een vriendin zou ik super vinden ? Daarna wat muziek ?
  Ik hoef echt geen heel feest. Ik heb zelfs nog nooit in mn leven een kerstboom (mogen) zetten, nu durf ik niet met m’n vandalen (2 katten) in huis.
  Een leuk telefoongesprek en daarna mijn boek met glaasje alcoholvrije champange en m’n katten op schoot ^_^

 8. Wat leuk! Het lijkt me echt een leuk boek, ik houd wel van scifi en mysterieuze moordzaken…

  Mijn perfecte kerst ziet er als volgt uit: op kerstavond samen eten met de mensen die het belangrijkst voor me zijn, met op de achtergrond de Top 2000 aan. Daarna naar de kerstnachtdienst, om lekker laat thuis te komen en chocolademelk met rum te drinken. De volgende ochtend uitslapen, samen ontbijten, de middag doorbrengen met een wandeling en spelletjes, ’s avonds weer samen eten en daarna misschien nog een film oid. En het lijkt me erg leuk om een huisje te huren voor kerst, op Texel of zo.

 9. Mijn perfecte kerst zou zijn om met mijn lieve man en dochtertje een weekendje aan zee te zitten! ?
  ’s ochtends een frisse strandwandeling en lunchen in 1 van de restaurantjes. ’s middags lekker wegkruipen achter een goed boek en ’s avonds cliche gourmetten haha!

  Uiteraard staat dit dus gepland voor volgend jaar! 🙂

 10. Mijn perfecte kerst is met mijn ouders, zus en haar vriend en mijn vriend. En dan bij mijn ouders thuis.
  Lekker op tv kerst dingen kijken, houtkachel aan, samen eten (gourmetten of zelfgemaakte hapjes van mijn vader die daar dan al weken Vantevoren mee bezig is), in de avond cadeaus onder de kerstboom, waaronder natuurlijk een boel boeken voor mij.
  En daarna slapen we met zijn allen bij mijn ouders, om de dag erna samen gezellig te ontbijten.
  Geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.