Dear Book Nerd Book Club

Meet, Greet & Sign met Susin Nielsen

Eindelijk mag ik dit met jullie delen! Al maanden heb ik mezelf moeten inhouden, omdat ik er nog niets over mocht zeggen, maar nu is het zo ver! Het mag van mijn hart: Susin Nielsen komt naar België!

4341021.jpgSusin Nielsen is de auteur van het bekende boek ‘Wij zijn allemaal moleculen’ en binnenkort ook van ‘Optimisme is dodelijk’. Haar eerste boek is vertaald in vijf talen en verovert nog steeds talloze harten. Susin schreef ook het script voor de bekende reeks, Degrassi. (Dat ken je wel nog van Nickelodeon…)

En nu komt Susin naar België! Op donderdagavond 9 maart kun jij haar ontmoeten, je boeken laten signeren en haar de hemd om het lijf vragen! Ik verklap nog niet te veel, maar ik kan je zeggen dat het een geweldige avond zal worden. MEET GREET SIGN.png


All you need to know

Donderdagavond 9 maart, 19u
Werfstraat 2, Brussel

De inkom is helemaal gratis. (Ja, ik weet het: nog geweldiger!) Inschrijven kan via vandenbogaerde.audrey@gmail.com . Vervolgens krijg je een bevestiging.


Het event wordt echt gezellig. Binnenkort kom ook mijn recensie van ‘Wij zijn allemaal moleculen’ online, dus misschien ben je dan overtuigd!

Zie ik je dan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.