Book Nerds

Lid van de Hebban Club van de 10!

 

Een paar weken geleden eindigde mijn ambassadeurschap bij Blossom Books… Iets wat ik nog steeds heel jammer vind, want ik heb met hen echt een geweldig jaar achter de rug. Natuurlijk zag ik weer wat andere kansen voorbijkomen zoals bij Best of YA en ook bij Hebban…

Ik schreef me niet in voor het Promoteam 2.0 van Best of YA, gewoon omdat het me té veel werk leek (bijna een job). Plus, ik woon in België en ga naar school, dus die vele workshops en opdrachten leken me te veel van het goede. Maar ik zag ook nog een artikel van Hebban en ik dacht waarom niet.

Ik mag dan wel in België wonen, maar ik heb me al zoveel geamuseerd met boeken en tripjes naar Nederland. Ook heb ik onlangs Dear Book Nerd Book Club opgericht en god, wat was dat een geweldig idee. Ik zit dus niet stil en wil heel graag de Belgische YA lezers tonen dat lezen niet alleen om het boek gaat.

Blijkbaar heeft Hebban dat ook gemerkt in mijn aanmeldingsbrief en BEN IK LID VAN DE CLUB VAN DE 10. Wat we er precies gaan doen, valt eigenlijk nog af te wachten. Ik heb eigenlijk geen idee wat we allemaal zullen moeten doen. Ik zie het alleszins zitten, want Hebban is écht het platform voor Nederlandse en Belgische lezers. Een groot pluspunt, ik ga weer de kans krijgen om leuke mensen te ontmoeten en jongens, dat vind ik zoals altijd geweldig!

So… jullie zullen wel regelmatig updates op mijn blog zien! I’ll keep you posted! 😉

P.S: kun je raden welke foto de mijne is?

1 thought on “Lid van de Hebban Club van de 10!

  1. Hei Audrey,
    Maud en ik(Tinke) willen graag een groeps op maken voor club van 10. Kan je je nummer doorsturen? Ik heb je een facebook vrienden verzoek gestuurd dan kan je via facebook je bericht sturen.
    Gr Maud en Tinke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.