Book Nerds

Lees je mee op de boekenbeurs in Antwerpen?

Op 29 oktober is het weer zover! Dan begint het grootste boekenevent van Vlaanderen in Antwerpen. Helaas komen er niet zoveel grote YA-namen, maar Jojo Moyes komt. (Me, very happy!) Ook organiseert Dear Book Nerd Book Club iets héél erg leuks op de boekenbeurs!

Voor iedereen die altijd smeekt om YA-events in België: dit is je kans! Op 3 november houdt Dear Book Nerd Book Club een leesclub op de boekenbeurs! (JA OP DE FREAKING BOEKENBEURS!) Had je al zin om te gaan die dag, twijfel niet langer, want het zal een geweldige avond worden.

De inschrijvingen voor de leesclub op de boekenbeurs zijn al in volle gang én er komen al heel wat mensen! Nou ja, we lezen dan ook een geweldig boek… De leesclub start om 19u aan de stand van WPG Uitgevers. We bespreken het geweldige boek Brieven aan de Duisternis van Brigid Kemmerer. Na de leesclub geef ik ook nog een kleine sneak peek over de boeken die dit jaar uitkomen bij  uitgeverij Young en Awesome.

Alle info

Boekenbeurs
Stand WPG Uitgevers (in de tuinhoek)
19u – 20u

Inschrijven?

Inschrijven doe je gewoon door een mailtje te sturen naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com! Maar wees snel, er is niet meer zo heel veel plaats! 😉

Who’s coming too?

4 thoughts on “Lees je mee op de boekenbeurs in Antwerpen?

  1. Ik heb het boek gisteren uit de bibliotheek gehaald en ga er alles aan doen om 3 november op tijd van mn werk te kunnen vertrekken! Het klinkt zo leuk 😀

  2. Hey Audrey! Ik vrees dat het me niet gaat lukken. De Boekenbeurs-periode is vrij druk voor me én ik heb jammer genoeg amper energie de laatste dagen. Er een extra dagje tussen nemen om de leesclub meemaken is spijtig genoeg niet haalbaar. Ben je er ook op andere dagen? Misschien zijn we dan toevallig wel allebei aanwezig. Tof trouwens dat je meedoet aan de Kerstpost-actie. Ik ga zo meteen ineens je adres aanpassen in mijn adresboek.

    1. Ah, dat is echt zo jammer! Maar ik begrijp het echt! Ik ga ook nog 1 en 2 november naar de boekenbeurs? Kom je dan ook? Ik zou je graag nog eens terugzien. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.