Dear Book Nerd Book Club

Kom jij ook naar Dear Book Nerd #2?

De laatste weken heb ik echt niet stilgezeten. Op 16 januari vond de eerste leesclub van de Dear Book Nerds plaats en de dag erna begon ik meteen al aan het plannen van een tweede keer. En het zal een échte fantastische tweede keer worden! Gegarandeerd.

Vorige keer, met dank aan WPG Uitgevers, konden we met z’n allen het boek, De Fixer van Jennifer L. Barnes lezen. Wil jij weten hoe die geweldige aftrap is verlopen? Kijk dan snel hier!
Kortom, het was dus geweldig en de tweede keer wordt nog beter! Waarom? We gaan een geweldig boek bespreken!

Het boek die we bespreken is…

Hof van Doorns en Rozen (Court of Thrones en Roses) van Sarah J. Maas!

Hof van doorns en rozen 1 - Hof van doorns en rozenHet bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen. Wanneer ze een hert ziet dat opgejaagd wordt door een wolf kan ze de verleiding niet weerstaan om te vechten voor de prooi. Maar om te winnen moet ze de wolf doden en daarop staat een prijs. Niet veel later verschijnt er een beestachtig wezen om vergelding op te eisen. Wanneer ze naar het gevreesde feeënrijk Prythian wordt gesleept, ontdekt Feyre dat haar ontvoerder geen beest is, maar Tamlin – een van de dodelijkste, onsterfelijke magische wezens ooit gekend. Terwijl ze op zijn landgoed verblijft, veranderen haar ijzige vijandige gevoelens voor Tamlin in een vurige passie die elke leugen en waarschuwing over de mooie, gevaarlijke wereld van de Elfiden in rook doet opgaan. Maar een oude, kwaadaardige schaduw groeit over het land, en Feyre moet een manier vinden om het te stoppen of Tamlin en zijn wereld zullen voor eeuwig verdoemd zijn.

De belangrijke details!

IMG_0139

Waar? Brugse Boekhandel, Dijver 2 te Brugge

Wanneer? Zaterdag 19 januari van 14 uur tot 15uur


Het boek klinkt dus al geweldig goed. Als je nu al kriebels in je buik krijgt omdat je zo graag wilt komen en het boek met hart en ziel wilt lezen, dan heb ik goed nieuws! Net als bij de vorige leesclub, mag ik van de lieve mensen van WPG Uitgevers maar liefst 10 leesexemplaren weggeven! 10 boeken, lieverds!

Als je graag een leesexemplaar wilt, dan hangen hier wel een aantal belangrijke details aan vast.
  1. Als je een leesexemplaar hebt ontvangen, dan kom je zeker naar de leesclub op 19 maart. (Zo niet, dat kom je op mijn blacklist en dat wil je écht niet…)
  2. Je stuurt een mailtje met een kleine motivatie naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com, als je een leesexemplaar krijgt dan krijg je een mailtje.

Optioneel: Neem deel aan de Dear Book Nerd Book Club in een speciale Facebook-groep die je alvast hier kunt vinden!

Je kunt tot en met 19 februari kans maken op een leesexemplaar. Na die datum kun je je nog alleen inschrijven voor de leesclub zonder leesexemplaar.

Heb je het boek al en wil je heel graag komen?

Je bent van harte welkom! Stuur gewoon even een berichtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com, want dan weet ik hoeveel stoelen ik moet klaarzetten!


EXTRA LEUK NIEUWS!

Na de leesclub houden we ook een ruilbeurs! Iedereen is van harte welkom om zijn/haar oude boeken te ruilen. We verzoeken hier wel om even te laten weten als je alleen voor de ruilbeurs komt, dan weten we dat we je kunnen verwachten.

Even praktisch

Waar? Nog steeds De Brugse Boekhandel, Dijver 2 te Brugge

Wanneer? Zaterdag 19 maart van 15u30 tot 16u30

Ter info: op te ruilbeurs wordt er alleen geruild. Verkoop is absoluut niet toegestaan.

Heb je nog vragen? Laat dan gerust een comment achter of stuur een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com!

7 thoughts on “Kom jij ook naar Dear Book Nerd #2?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.