Book Nerds, Creatief met boeken

In the spotlight #2: mijn favoriete bookstagrams

In mijn vorige blogpost van ‘In the spotlight’ vertelde ik jullie alles over mijn favoriete recensenten. (Heb je die nog niet gelezen, dan kun je deze post hier terugvinden!) Vandaag zet ik dus geen blogs in het zonnetje maar mijn favoriete  Nederlandse bookstagrams!

Ik weet niet of jullie het al weten, maar sinds kort heb ik ook Instagram! Yey, for me! Ben jij benieuwd hoe goed ik ben met een camera? Dan kun je hier mijn account vinden.

1. Bluebookberry

Bluebookberry is een 20-jarige boekenfreak die niet zo graag fantasy leest. Dus als je en goede contemporary wil lezen, dan kun je met al je vragen best bij haar terecht!

bluebookberry.PNG

Oké, ik zit nog niet zo heel lang op Instagram, maar ik weet heel goed welke foto’s ik leuk vind en welke niet. En Bluebookberry heeft echt geweldige foto’s. Leuke witte achtergronden die ik zelf nooit in mijn huis lijk te vinden, inspirerende tekstjes en bovendien echt toffe en originele attributen.   Kortom: je ziet één van haar foto’s en je wilt heel graag het boek kopen…

2. Boredtodeathbookclub

Zoals de meeste lezers van mijn blog wel weten heb ik mijn eigen leesclub hier in Brugge. Ik hou zo ontzettend veel van de leuke mensen die ik elke keer leer kennen en vooral over het feit dat we uren, maar dan ook uren over boeken kunnen praten. Bored to Death Book Club is een Engelstalige leesclub die meestal plaatsvindt in het hartje van Rotterdam. Ze hebben hun eigen website en maken naar mijn mening echt heel veel plezier. Hun Bookstagram is dan ook helemaal in het teken van hun TBR-stapel. Vooral omdat deze leesclub voornamelijk Engelse boeken leest, kom je heel wat onbekende pareltjes tegen op hun pagina. En weet je, daar word ik heel blij van.

bored to death book club.PNG

Van elke foto die zij van hun boeken maken word ik blij. Bij hen kun je dus terecht voor verrassende boeken die (nog) niet worden gehyped, maar die toch zeker eens de moeite waard zijn.

3. Storiesbybente

Ik denk dat iedereen die actief is op Instagram deze dame en haar geweldige foto’s kent. Met haar geweldige foto’s  en atributen steelt ze de show in het Nederlands boekenland. Telkens als ik haar foto’s bekijk, ben ik happy. Gewoon omdat toch iemand op beeld kan zetten dat boeken heel belangrijk en mooi zijn. Bente geeft je gewoon zin om te lezen.

stories bij bente.PNG

Heb jij ook een instagram-account? Laat het me dan weten! Dan volg ik je!

6 thoughts on “In the spotlight #2: mijn favoriete bookstagrams

  1. Oh leuk! Ik heb nog maar sinds begin augustus een Instagram-account en blijf het tof vinden om anderen hun favoriete accounts te ontdekken. Als ik mezelf niet intoom blijf ik er maar steeds meer volgen.

  2. Ohhhh ja ik volg hun ook alle 3, zijn toppers! Zo knap wat sommige mensen kunnen met foto’s 🙂 Wij volgen elkaar geloof ik al :p (@myperfectbooklifenl). Maar wauw sommige foto’s op bookstagram :O leuk artikel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.