Books

Ik stel jullie vast teleur met mijn boekenbuit van november 2019

Weet je nog dat ik even geleden aankondigde dat ik een book buying ban ging aangaan en op z’n minst een half jaar geen boeken meer ging kopen? Wel, deze maand had ik een zeer grote terugval. Maar dan ook écht.

Ik zal eerlijk zijn dat ik de schuld geef an Anniek’s Library omdat zij op Twitter deelde dat er een gigantische uitverkoop was op Amazon.de. Ze liet daar meteen ook haar bestelling zien en tja, daar ging mijn book buying ban. (Helaas hebben mijn leesclubvriendinnen er ook hard onder geleden…) Dus, ik mocht deze maand heel wat nieuwe boeken in mijn boekenkast verwelkomen.

Recensie-exemplaren

Ik ontving één recensie-exemplaar, Het zout uit je ogen van Miriam Bruijstens. Zij schreef al eerder een paar boeken zoals De wereld van Tess, maar dit is haar nieuwe dichtbundel die verscheen bij Best of YA. Ik ben ontzettend benieuwd wat ik ervan ga vinden.

Dan kreeg ik ook nog van Young & Awesome het vervolg op Ash Princess, Lady Smoke, toegestuurd. Ik hou ontzettend van die serie en wat is het boek weer mooi geworden!

Boekenbonaankoop

Ik heb nog een hele grote boekenbon liggen en die gebruikte ik om Onzichtbare vrouwen van Christina Criado Perez de kopen. Dit is een non-fictie boek over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen als het om wetenschappelijk onderzoek gaat. Dit boek is in het buitenland ontzettend lovend onthaald, dus ik hoop dat ik het net zo goed ga vinden.

De Amazonterugval

Hier zijn ze dan, mijn koopjes. Ik kocht geen één boek boven de zes euro, maar gemiddeld betaalde ik zo’n vier euro per boek. (Oké, geen excuus, maar tja, zulke mooie deals kan ik niet laten liggen…)

 • The Thousandth Flour, The Towering Sky en The Dazzling Heights van Katharine McGee.
 • The Liars of Mariposa Island van Jennifer Mathieu
 • A Match Made in Mehendi van Nandini Pajpai
 • Internment van Samira Ahmed
 • What We Left Behind van Robin Talley
 • These Broken Stars, This Shattered World en Their Fractured Light van Amie Kaufman en Meghan Spooner
 • These Witches Don’t Burn van Isabel Sterling
 • I’m Not Your Perfect Mexican Daughter van Erika L. Sánchez
 • Starfish van Akemi Dawn Bowman
 • From Twinkle, with love van Sandhya Menon
 • When Dimple Met Rishi van Sandhya Menon
 • There’s Something About Sweetie van Sandhya Menon
 • Don’t Date Rosa Santos van Nina Moreno
 • Full Disclosure van Camryn Garrett
 • Piercing Me Together van Renee Watson

Welke boeken voegde jij toe aan je boekenkast in november? Met welk boek moet ik meteen beginnen?

2 thoughts on “Ik stel jullie vast teleur met mijn boekenbuit van november 2019

 1. Ik heb me gek genoeg nog vrij goed kunnen inhouden bij de Amazon-sale. In het begin begon ik super enthousiast vanalles in mijn winkelmandje te laden maar toen ik er nadien met een kritisch oog doorheen ging besloot ik dat datgene aan het doen was dat ik niet meer ging doen. Af en toe eens een boek op goed geluk kopen doe ik wel nog steeds hoor, maar ik ging het niet meer in grote schaal doen omdat de prijs goed meeviel. Dat deed ik vroeger bij het Boekenfestijn (in de beginperiode) immers wel en veel van die boeken bleken me uiteindelijk totaal niet aan te spreken. Dus ik ben heel braaf geweest (vind ik zelf alleszins) en heb slechts 2 leesboeken en 4 non-fictie (kuch * Harry Potter * kuch * Fantastic Beasts ) besteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.