Book Nerds

Ik kijk uit naar de drukste maand van 2016

Als je me al een beetje in de gaten houdt, weet je dat ik met ontzettend veel dingen bezig ben. Maar dan ook ontzettend veel… En daar komt heel wat voorbereiding aan te pas. Toch geniet ik van elke minuut.

Zoals jullie al weten (of nog niet) ik heb een hele drukke paarvakantie achter de rug. Zo ging ik twee dagen naar Amsterdam om daar hele geweldige dingen te doen en begon ik aan mijn eerste vakantiebaantje in een mega lekkere bakkerij. Toch is de pret nog niet voorbij! Nee, want ik ga nu één van de mooiste maanden tegemoet!

1. GWP= geïntegreerde werkperiode (16-23 april)

Onze school gaat om de twee jaar op GWP. Voor degenen die het niet echt kennen, het betekent dat er niemand op school zal zijn die week want er wordt les gegeven op een heel andere manier. We krijgen geen wiskunde of biologie, maar we leren wel dingen zoals koken, verantwoordelijk zijn en pret maken. Dat laatste is het beste van de drie zoals je wel al kunt raden!

Gisteren moest ik dus vroeg op. Nou ja, om 4 uur welteverstaan. VIER UUR! Daar begon het dus al mee… Toch zag ik het enorm zitten, want samen met mijn vriendinnen en de tofste leerkrachten gaan we de Thames (de rivier die door London stroomt) afvaren. Geweldig, niet? En natuurlijk gaan we even tussendoor de leukste kastelen en stadjes bezoeken! Als je dus geen reacties van mij krijgt de komende week, dan weet je dat ik geen wifi heb! 😉

2. YallFestNl (24 april)

Ik noem dit strak gepland. 8 dagen met school naar onze buur in het westen en vervolgens gaan we de dag erna onze noorderburen bezoeken. En whaha! Ik kijk hier zo naar uit! Ik ga eindelijk mijn favoriete auteur Tahereh Mafi ontmoeten en mag dan ook nog eens op de foto met mijn held Becky Abertalli! Jongens, kan het ooit nog beter worden?
Misschien wel, want ik ga weer zo veel mensen terugzien! En ook jullie! Als jullie dus een meisje met een bruine pony en wallen onder haar ogen in de menigte ontdekken, kom dan gerust even “hoi” zeggen!

3. Alles tussendoor

Zoals jullie al weten ben ik met heel wat in de weer. Zo heb ik nog nooit zoveel gratis boeken in mijn leven gehad. Over sommige mag ik nog niets zeggen. Deze Book Nerd en haar geheimen toch… Maar het komt er dus op neer dat ik even een hogere versnelling moet nemen als het om lezen gaat. Want niet alleen die boeken wil ik graag uitlezen, ook die verplichte boeken van school en voor mijn blog moeten toch wel nog gelezen worden.

Boven al dat lezen (wat ik stiekem nog steeds heel leuk vind) ben ik ook druk bezig de eerste Belgische YA-sleepover vol te plannen. Zo bereid ik nu het leukste interview ever voor en verzin ik speciaal voor jullie de leukste activiteiten! Weet je even niet waar ik het over heb? Dan vind je hier alle info!header sleepover en auteurbabben SaraBookz

Dus al deze activiteiten gecombineerd met mijn schoolwerk leveren me op dit moment een klein beetje stress op. Ik weet het, alles één voor één. Maar voor een zestienjarige is school en lezen en brainstormen en bloggen en geheimhouden en noem maar op best wel groots. Ik zit geen minuut stil en meestal voelt het wel goed. Toch wil ik wel even kunnen rustig in mijn zetel zitten en niet denken aan bepaalde deadlines. Nu goed, ik doe het voor mijn plezier en elke minuut dat ik dan bezig ben met mijn grootste hobby voel ik me gelukkig. En dat jongen en meisjes, is hoe het zou moeten voelen. Stess, maar wel dolgelukkig!

Hebben jullie je eens dat stress-maar-dolgelukkig-gevoel gevoeld?

7 thoughts on “Ik kijk uit naar de drukste maand van 2016

  1. Mijn stress-maar-dolgelukkig gevoel is wanneer ik werk aan mijn boek. Alles lijkt nu in een stroomversnelling te komen op dat vlak plus dan is er ook nog mijn blog en FB pagina die moeten worden bijgewerkt… Maar het is gewoon zo ongelofelijk leuk dat je het niet erg vind om te lijden 😉
    Maak maar lekker veel plezier de komende maand! 🙂

  2. GWP klinkt als de beste lessen ever! Ik zag je blijheid over Londen al op Facebook, AAHH, dat je gewoon The Queen hebt gezien! Heel veel plezier morgen en ondanks dat we elkaar niet zien komt dat vast gauw weer! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.