Book Nerds

Ik heb een schrijfmachine gekocht!

I know! I know! Een schrijfmachine is echt old school, maar ik kon het gewoonweg niet laten.

Tegenwoordig kun je op rommelmarkten schrijfmachines vinden in alle vormen en kleuren. De machines gaan meestal bijna geen geld en het is pure nostalgie om een schrijfmachine te kopen waar vroeger zo ijverig mee geschreven werd. Ik werd helemaal enthousiast toen ik mijn cutie zag staan en werd er meteen verliefd op. Ik heb het meegenomen voor een spotprijsje (12 euro) en ik glunder nog altijd van plezier als ik naar mijn nieuwe aanwinst kijk. Schrijfmachine COLLAGE

Ik weet dat het redelijk moeilijk is om nu nog een schrijfmachine te gebruiken. Toch zal ik mijn typmachine verwerken in mijn blogposts en kan ik jullie dus leuke en vooral mooie foto’s leveren. Ook zal ik mijn lievelingetje gebruiken om misschien brieven te schrijven naar mijn vriendinnen. Zoals ik al zei: pure nostalgie.

Deze keer is het geen ellendig lange blogpost, maar gewoon een kleine gebeurtenis in mijn leven die ik erg graag met jullie deel!

Wat vinden jullie van een typmachine in de wereld van een computer?

11 thoughts on “Ik heb een schrijfmachine gekocht!

  1. Ik ben jaloers op je! En man, hij ziet er nog goed uit ook! Ik wil er eigenlijk zelf ook altijd nog graag eentje hebben. Ik hoop op succes volgende week zaterdag. Dan ga ik misschien ook even naar een rommelmarkt.

    1. Ik denk wel dat je succes gaat hebben, hoot! Tegenwoordig doet iedereen zijn oude spulletjes weg en meestal staat er ergens op hun zolder een oude schrijfmachine! Ik kan je alvast vertellen dat het geweldig is om zoiets ouds in je kamer te hebben staan. Ik wens je héél veel succes! ?

      1. Haha, thanks! Als ik er één vind, zal ik er wel over bloggen. =) Ik weet in elk geval dat er tweedehands wel vaker tof spul te vinden is. Zo heb ik ook een keer een (ietwat gehandicapte) xylofoon gefixt voor 50 cent! Gitaarspul, een platenspeler en een typmachine, dat zijn dingen die ik nog wel graag zou willen hebben van een rommelmarkt. =)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.