Books, Dear Book Nerd Book Club

Ik ga op reis en ik neem mee…

Juli is verreweg de meest drukste maand ooit. Ik ga misschien maar drie dagen thuis zijn en voor de rest ben ik de hele dag op weg. Ik ga naar Griekenland, Strasbourg, Londen en de Ardennen. Ook ging ik al even tussendoor naar Nederland voor de samenkomst van alle Hebban-leden. Dus ja, druk, zei je?

Omdat ik zoveel op weg ga zijn, wil ik alvast mijn lijstje maken voor de boeken die ik zeker ga meedoen. Ik bedoel: op reis gaan zonder boeken is een no go voor mij. Gelukkig moet ik niet al die papieren boeken meezeulen (en soms doe ik dat met plezier), want ik heb een eReader die ik eigenlijk niet zo heel veel gebruik. Maar gelukkig gaat die nu wel van pas komen!

Young en Awesome – de held van de vakantie

Een van de redenen waarom ik deze uitgeverij zo geweldig vind, is het volgende: als je één van hun boeken koopt, dan krijg je er het gratis eBook bij. En weet je, voor iemand die de hele tijd weg moet zijn en echt geen zin heeft om zijn/haar boek te beschadigen en te dragen, is dat dé oplossing. Je koopt een boek (daarin kan je dan thuis beginnen), maar als je weg moet, dan neem je je tablet of eReader en je bent vertrokken. Om die reden zullen er dus heel wat boeken van Y&A mee op reis gaan deze keer.

Kill The Boyband van Goldy Moldavsky

Dit boek staat al zo lang op mijn tbr-lijst. Ik wil het zo graag lezen en nu heb ik eindelijk de kans omdat anders toch maar steeds andere boeken tussendoor komen. Ik heb dit boek thuis liggen, maar nu ik het eBook ook kan downloaden. Tja, dan doe ik dat. Ik ben zo benieuwd naar dit gekke verhaal. Het lijkt me echt iets voor in de zomer!IMG_2980[1].JPG

Inkt van Alice Broadway

Dit boek ga ik ook nog lezen omdat de auteur van dit boek naar YALC komt in Londen. En daar kijk ik zo naar uit. Het boek klinkt zo magisch en mysterieus. Plus, DE COVER IS OM OP TE ETEN. Kijk dan. Ik wil dit boek lezen. Zo graag. Ik ben klaar voor die mysterieuze wereld!

En verder…

Neem ik ook nog wat papieren boeken mee, natuurlijk. Je kan niet de hele tijd op de eReader lezen of niet soms?

Strijder van Julie Kagawa

Dit boek is waarschijnlijk het boek waar ik het meest heb naar uit gekeken dit jaar. Zoals je weet (anders, niet: lees DIT) ben ik een ongelofelijke fan van Julie Kagawa. Ik heb al haar boeken gelezen, want deze dame is gewoonweg geweldig. Ze heeft me bijna laten doodgaan met haar laatste boek, Jager. Dus ik hoop dat ze het in dit vierde boek en vervolg het weer goed met me maakt. Mijn hart heeft het na een lang, zeer lang, jaar echt wel nodig. IMG_3147[1].JPG

The Hate U Give van Angie Thomas

Dit boek kreeg ik een paar weken geleden in mijn brievenbus van L&M Books. Dat boek stond al zo lang op mijn verlanglijstje en het zou ook voor minder. Dit boek is zo gehypet en daarom kan ik het gewoon niet laten om mijn eigen mening over dit boek te vormen. Ook heb ik al veel recensies van vrienden gelezen die dit boek geweldig vonden, dus ja. Ik moet het ook lezen. Ik denk dat dit een geweldig boek zal zijn tussen de fantasy die ik ga meenemen.

En nog verder…

Ga ik denk ik nog wat boeken meenemen voor YALC. Ik ben niet zeken of ik die allemaal zal kunnen lezen, maar ik zal mijn best doen. Ik heb zo nog The Sin Eater’s Daughter van Melinda Salisbury, Am I Normal Yet van Holly Bourne, Dromendochter van Laini Taylor en het Bottenseizoen van Samantha Shannon liggen. Ik heb dus nog veel leeswerk.IMG_3101[1].JPG

En nog nog verder….

Ik heb nog één geweldig geheim manuscript liggen. Ik verklap een ding: ik kijk hier al maanden naar uit. En sommigen van jullie ook.

Welke boeken nemen jullie mee op reis?

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Ik ga op reis en ik neem mee…

  1. Ik heb ook The Jewel meegenomen op vakantie, omdat ik het ebook natuurlijk gewoon op mijn ereader zetten kon. Zo ontzettend handig! Je hebt een mooie selectie boeken gemaakt ? Heel veel (lees)plezier op vakantie!

    1. Ja, The Jewel is echt geweldig! En als je het eBook kan downloaden is dat nog beter! Ik hou echt van die regeling. <3 Jij ook veel plezier op vakantie!

  2. Wat een drukke maand! Zoveel uitstappen en vakanties op slechts enkele weken tijd. Zelf blijven we deze zomer gewoon thuis. Een staycation dus met het voordeel dat ik al mijn boeken binnen handbereik. Het enige nadeel is dat het voor mij niet echt aanvoelt als vakantie wanneer we gewoon thuis zijn. Dan zie ik immers al de klusjes liggen die gedaan moeten worden.

    1. Dat is inderdaad helemaal waar! Het is een beetje druk, maar dat is niet altijd zo. Gelukkig, denk ik dan… Het is inderdaad handig dat je even alles binnen handbereik hebt, maar even weg zijn heeft ook z’n voordelen. Misschien is een klein weekendje weg eens een optie? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.