Book Nerds

Ik ben kapot! (Niets ernstigs hoor…)

Afgelopen weekend vond de eerste Blossom Books Read-a-thon plaats en ik kan zeggen dat het een succes was!

Dankzij mede-ambassadeur Eline is er dus een Blossom Books Read-a-thon gekomen. Gigantisch veel mensen hebben meegedaan, nou ja, eigenlijk ongelofelijk veel. Meer dan 220 mensen joinden de Facebook-group en een honderdtal die van Goodreads. Dus het was verschrikkelijk leuk om iedereen zijn leeslijstjes, foto’s en natuurlijk hun vorderingen te zien.

Maar ook de leuke challenges en sprints mogen we niet vergeten, ook al was ik zodanig in mijn boek gezogen dat ik ze meestal net gemist had. Eline en Blossom Books hadden namelijk een tijdschema gemaakt met  leuke challenges zoals zoek al je blauwe boeken bij elkaar of spel je naam met de eerste letter van de titel van je boek. Fantastisch dus!

Mijn gelezen boeken

Ik heb omdat ik erg veel moest leren en ik vrijdag naar school moest, heb ik  ‘maar’ drie boeken uitgelezen. Misschien kunnen jullie al een beetje raden over wat ze gingen? Zo niet, vampiers!

Ik was de donderdag begonnen aan het eerste deel van de Middernacht-serie van Lara Adrian en ben dus zondag gestopt met het derde deel. Het was echt een uitdaging om die boeken uit te lezen, want mijn examens komen er bijna aan en moest ik dus veel huiswerk maken. Maar ik ben toch bij met mijn drie gelezen boeken!

Een memorabel weekend!

Het was verschrikkelijk leuk om de challenges en de verhoogde activiteit op twitter en facebook te zien. Volgend jaar als de Read-a-thon misschien een beetje vroeger valt zal ik wat meer kunnen deelnemen aan de challenges en de sprints… Fingers Crossed dat dit leuke event nog eens in herhaling zal vallen, want ik denk dat iedereen -de Book Nerds toch- ervan genoten hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.