Book Nerds, Persoonlijk

Highlight van primeurs

Het is nu al een tijdje geleden dat ik mijn blog heb gestart. Elke dag en elke post die ik heb geschreven bracht telkens meer voldoening en natuurlijk gebeurden er altijd nieuwe dingen. Hier zet ik al mijn primeurs op een rijtje!

Mijn eerste blogpost

Deze post ging on air op 19 augustus en had een lange tijd het meest aantal views. Mijn eerste blogpost had ik “Hoe rekenen Book Nerds?” gedoopt. Die eerste blogpost heeft toch heel wat veranderd in mijn leven en het was dus de aftrap van The Confession of a Book Nerd. Ben je benieuwd om mijn eerste post te lezen? Klik dan hier!

Mijn eerste recensie

Mijn eerste recensie ging over het boek Legend van Marie Lu. Sinds ik deze recensie heb gepubliceerd is er heel wat veranderd aan mijn stijl om een recensie te schrijven. Vroeger deelde ik alles op: schrijfstijl, verhaal en total experience. En toen ik deze recensie schreef was dat zelf nog anders. Maar langzaamaan voelde ik dat dat niet meer nodig was en ik een samenhangende recensie kon schrijven. Deze recensie was ook meteen geretweet door de uitgeverij en dat gaf me natuurlijk meer voldoening!

Toch was dit boek spannender dat ik had gedacht. Want ik zou nooit geloofd hebben dat het de Hongerspelen zou overtreffen.

De eerste reactie die vertelde dat het me gelukt was om iemand te overtuigen om het boek te lezen

Heb met het boek in men handen gestaan maar was niet zo zeker of het wel goed zou zijn. Dankzij deze review ben ik er zeker van; dit boek moet ik hebben.
Persoonlijk ben ik normaal niet zo voor boeken met veel humor maar het klinkt eerder alsof de humor op een positieve manier is gebruikt
– Anoeska

Het is altijd leuk om te weten dat mensen je blogposts waarderen. Maar wat nog belangrijker is, is dat je mensen kan overtuigen om je favoriete boek te lezen. Bij elke reactie van jullie moet ik altijd lachen en het doet me altijd zo veel plezier. Ik probeer dan altijd om te antwoorden. 😉

Mijn eerste recensie-exemplaar

Het is altijd fantastisch als mensen je mening respecteren of ernaar vragen. Toen ik een recensie-exemplaar van Storm Publishers kreeg, was ik erg verrast want dat betekende dat ik toch wel iets bereikt had niet?
Het boek dat ik gerecenseerd had was Stem van de Zee van Mara Li en was tevens het eerste boek van Nederlandse bodem die ik echt goed vond. Wil je mijn recensie lezen? Klik dan hier!

Waar Sint Gwemhael viekant en stomp is, lijken de tweelingtorens van Sint Corentin uit de grond op te rijzen als dansers, die met uitgestrekte armen naar de hemel reiken.
– De Stem van de Zee, Mara Li

Mijn eerste winactie

Gratis boeken krijgen is awesome! Zeker als het YA-boeken zijn die je nog moet lezen en die op je verlanglijstje staan. Hier op The Confession of a Book Nerd heeft het een tijdje geduurd voor er eentje online kwam, maar ik denk dat het nu wel een moment is om iets te vieren! Je kunt nog steeds meedoen met de winactie van De Prinses van Kiera Cass en later deze week komt er nog een geweldige winactie online. Zin om mee te doen? Ga dan naar de startpagina en daar vind je alle voorwaarden! 😉

Mijn eerste ingevulde booktag

Soms moet ik een beetje minder verstrooid zijn en even rondkijken wat er gaande is in de boekwereld. Gelukkig heb ik mijn vriendin Eline die altijd up-to-date is!
De eerste booktag die verscheen op mijn blog is de Lobsters Booktag gemaakt door Eline zelf. Hij is grappig en bevat héél moeilijke vragen waar, ik toch, wel twee keer over na moest denken. Hij is ook ingevuld door de schrijvers zelf! Dus is dat niet geweldig? Lees ‘m hier!

Ik kan nog eindeloos doorgaan met opsommen! Maar dit waren een van mijn belangrijkste primeurs van het afgelopen jaar! Vonden jullie het wat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.