Winactie

Het extra pakje is voor…

Dit jaar mocht ik van de geweldige uitgeverij L&M Books een prachtig boek, De Wreker van Laagstad, weggeven voor Kerstmis. Benieuwd wie dan toch nog een extra cadeautje onder de kerstboom krijgt?

Het winactie had heel veel succes! Iedereen vertelde mij hoe zijn/haar perfecte kerst eruit zag en katapulteerde me daarmee helemaal terug in de kerstsfeer van de afgelopen weken. Zo lieten jullie me helemaal wegdromen naar de altijd gezellige avond. De prachtige beschrijvingen van kerstavond waren van iedereen uniek en het was echt geweldig om die eens te kunnen lezen. Helaas kan ik maar één iemand plezier doen met het boek en die is geworden:

merry-christmas

Anneke!

Wat leuk! Het lijkt me echt een leuk boek, ik houd wel van scifi en mysterieuze moordzaken…

Mijn perfecte kerst ziet er als volgt uit: op kerstavond samen eten met de mensen die het belangrijkst voor me zijn, met op de achtergrond de Top 2000 aan. Daarna naar de kerstnachtdienst, om lekker laat thuis te komen en chocolademelk met rum te drinken. De volgende ochtend uitslapen, samen ontbijten, de middag doorbrengen met een wandeling en spelletjes, ’s avonds weer samen eten en daarna misschien nog een film oid. En het lijkt me erg leuk om een huisje te huren voor kerst, op Texel of zo.

Stuur je je adresgegevens naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com? Dan zorg ik ervoor dat het boek zo snel mogelijk in je brievenbus zit. (Gelieve dit wel te doen binnen de 7 dagen, anders moet ik helaas een andere winnaar kiezen.)

Heel erg bedankt om mee te doen aan de wedstrijd! Ik hoop dat jullie allemaal geweldige feestdagen hebben gehad en natuurlijk de geweldigste boeken hebben gekregen! 😉

2 thoughts on “Het extra pakje is voor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.