Winactie

‘Here’s to 21′ | Win een exemplaar van Zomerburen van Rianne Robben

Hip! Hip! Hoera! Vandaag blaas ik 21 kaarsjes uit en dat wil ik graag met jullie vieren door een van mijn favoriete boeken van vorig jaar weg te geven. Want hé, Zomerburen is geweldig.

Over Zomerburen

Olivia heeft haar toekomst al helemaal uitgestippeld: na de zomer gaat ze Nederlands studeren en samenwonen met haar vriendje Niels. Dat plan valt echter in duigen als hij in de eerste week van de zomervakantie in zijn eentje naar Australië vertrekt. 
Verdrietig en in de war besluit Olivia de zomer door te brengen bij haar opa en oma in Drenthe, waar ze elke dag afspreekt met hun buurmeisje Ilse. Met Ilse durft ze haar twijfels te delen; over haar vriendje, haar studie en haar toekomst. Olivia merkt dat ze langzaam weer vrolijker wordt. Zou dat komen door de lieve lach en de mooie krullen van Ilse waar ze opeens zo vaak aan moet denken?

Wil je graag weten wat ik van dit boek vond? Dat kan je lezen in mijn recensie.

Win!

Omdat ik zo’n fan ben van het boek en ik ook nog graag eens een selfie van mezelf wilde gebruiken op deze blog, geef ik één exemplaar van Zomerburen weg. En natuurlijk doe ik er ook nog wat leuks en lekkers bij, want het is nu eenmaal feest.

Hoe kan je winnen?

 • Laat een comment achter en laat me weten wat jij graag eet op je verjaardag?
 • Het is niet verplicht, maar als je dit deelt op een van je socials en me tagt kan krijg je een extra lootje.

Extra lootje?

Nuttige info

 • Voor deelnemers uit België betaal ik de verzendkosten. Voor deelnemers uit Nederland vraag ik om de verzendkosten te delen (want die zijn momenteel een beetje te veel voor mij alleen.) Als je dus deelneemt aan deze winactie, dan ga je daarmee akkoord.
 • Deze winactie is niet in samenwerking met de uitgeverij of Rianne Robben.
 • De winactie eindigt op 17 maart 23:59 en de winnaar wordt bekend gemaakt op de blog op 18 maart.

DEZE WINACTIE IS NU GESLOTEN. DE WINNAAR IS TURTLEBOOKWURM. GEFELICITEERD!

6 thoughts on “‘Here’s to 21′ | Win een exemplaar van Zomerburen van Rianne Robben

 1. Liefste Audrey,

  Geniet van je dag. Ik weet niet hoe vaak ik nog moet zeggen hoe ik he adoreer en hoe hard ik naar je opkijk. Ik ben zo verdomd trots je te kennen en ook op alles wat je doet. Ik hoop dat je een mega fantastische verjaardag hebt. Ignite, my love. Ignite.♥️?✨?

 2. Gelukkige verjaardag! Hopelijk heb je een hele mooie dag.
  Ik waag graag een kansje voor de winactie. Wanneer ik jarig ben eet ik ofwel graag appeltaart ofwel pannenkoeken. Ik verlang al tot m’n verjaardag in augustus haha

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Een van de dingen die ik graag eet op mijn verjaardag (of als ik het vier) is appeltaart. En als jarige jop mag je ook vaak het avondeten kiezen. Meestal ga ik dan voor stamppot, maar afgelopen januari ben ik gegaan voor stoofpotje (sperziebonen en meer lekkers).

  (Op twitter onder TurtleBookwurm gedeeld (IG komt waarschijnlijk nog))

 4. Een paar dagen te laat maar: gefeliciteerd met je verjaardag nog!
  Zoals ik op Instagram ook al zei: ik eet heel graag heel veel taart en pannenkoeken op mijn verjaardag ?

 5. Dag lieve jarige!
  Ik hoop dat je wat kan genieten van jouw dag ondanks alle maatregelen 🙂 en natuurlijk ook dat je vandaag eet wat jij het liefste eet op je verjaardag hihi.
  Vele groetjes xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.