Book Nerds

Help, mijn boekenkast wordt te klein! – book haul

Het lijkt me duidelijk dat ik enorm graag lees. (Goed zo, Audrey. Een fantastische eerste zin…) De laatste tijd – door Literatour en alle eventen – heb ik heel leuke boeken gekregen en gekocht! Benieuwd welke boeken ervoor zorgden dat ik officieel de stempel ’te klein’ op mijn boekenkast mocht plakken?

54 minuten – Marieke Nijkamp

Ik haat dit boek zo veel dat ik niet anders kan dan ervan te houden. Terwijl ik deze Book Haul schrijf heb ik het boek al uitgelezen, is mijn hart gebroken en moet ik er nog een recensie van op mijn blog plaatsen. Jullie willen niet weten hoeveel tranen dit boek me gekost heeft. Echt een fenomenaal boek die iedereen in zijn kast moet hebben. Gewoon omdat het moet.img_15121

Vlammenwerper – Brandon Sanderson

Herinneren jullie je nog die ene recensie waarin Audrey zo verbaasd en overdonderd was door een boek? Nee, dan kun je die hier terugvinden. Ja, dan mag je verder lezen. Vlammenwerper is namelijk het vervolg op dat geweldige boek, Staalhart. Ik kan niet wachten om in dit spannend schatje te beginnen. Echt, je hebt geen idee hoe ik aan het stuiteren was toen dit boek in mijn brievenbus lag!img_15701

Zwaard van Glas – Victoria Aveyard

Heb ik jullie al gezegd dat ik echt slecht ben in series lezen? Steeds weer vergeet ik dat het vervolg van een boek in de winkel ligt, gewoon omdat er zo veel boeken uitkomen. Toch toen in bijna 2 jaar geleden het eerste boek van Victoria Aveyard las, kon ik niet wachten op het tweede. Ik ben dus des te blijer dat ik weer in de wereld van Mare kan duiken en ongelofelijk veel kan genieten van de knappe hotties…img_15771

Burn for Burn, To all the boys I’ve loved before, PS. I still love you en The Summer I Turned Pretty- trilogy – Jenny Han

Jenny Han was een week of twee geleden in Nederland. Omdat mijn vriendin voor mij een ticketje had gewonnen voor het exclusieve event met Jenny Han besloot ik dat ik al haar boeken moest aanschaffen. Zo kon ik ze dan laten signeren op het event. Burn for burn is het enige boek dat niet vertaald is in het Nederlands en als ik het moet beschrijven dan komt het het dichts bij ‘à la Pretty Little Liars’. Het klinkt dus heel veelbelovend! Benieuwd! Naar de andere boeken ben ik ook heel benieuwd. Ik hield sowieso van To all the boys I’ve loved before, ik kan dus niet anders dan uitkijken naar het vervolg!img_15731

Dumplin’ – Julie Murphy

Heb ik jullie al verteld dat ik enorm uit heb gekeken naar de boeken die uitkwamen bij Moon dit najaar? Dumplin’ was daar één van. Sinds Ik Geef Je De Zon ben ik echt opzoek naar boeken die een verschil uitmaken en die me bijblijven. Ik verwacht dus niet anders dan dat in dit boek. Het schijnt een geweldig grappig boek te zijn, dus ik kan niet wachten om het allemaal zelf te ontdekken.img_15761

Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray

Een week of twee geleden plaatste ik mijn recensie over het eerste deel in de Firebird-serie, Duizend stukjes van jou. En man wat was dat eerste boek goed! Toen ik dus het tweede boek in mijn brievenbus kreeg begin september kon ik niet anders dan meteen willen lezen in dit boek. Terwijl ik dit schrijf ben ik net begonnen in het boek en onverwachts lijkt het boek me niet meer zo aan te spreken. Het is best wel verwarrend weer in het begin. (Maar dat had ik eigenlijk ook met Duizend Stukjes van jou.) Ik ben dus benieuwd wat het vervolg gaat betekenen.img_15711

Phobos – Victor Dixen

Ik had Phobos al mogen lezen in manuscriptvorm voor Hebban en de Blogtour. Ik heb een paar hele leuke artikels geschreven over het boek én zelfs een filmpje gemaakt! Die kun je via deze link allemaal bekijken. En wist je ook dat de auteur van dit boek naar YalFest NL komt in april? Ik ga jammer genoeg niet, maar aan alle mensen die naar YalFest gaan en niets over het boek weten: HET IS ZO GOED! LEES HET EN LAAT HET SIGNEREN! img_15721

Naar welk boek van de tien kijken jullie het meeste uit? Ligt het ook op je TBR-stapel?

 

 

 

 

4 thoughts on “Help, mijn boekenkast wordt te klein! – book haul

  1. Sommige van hen heb ik zelf ook in de kast staan én net als jij vond ik 54 minuten echt bijzonder goed. Eigenlijk had ik dat niet verwacht vermits Contemporary doorgaans niet echt mijn ding is maar dit boek wist me echt te verbazen. Van de boeken die ik (nog) niet heb spreken Dumplin’ en Zwaard van glas me het meeste aan. Al ben ik ondertussen ook erg benieuwd geworden naar de boeken van Brandon Sanderson.

    1. Ik vond de boeken van Brandon Sanderson echt heel leuk! (Althans de eerste toch…) 54 minuten was voor mij echt een grote schok, het heeft echt een grote indruk bij me achtergelaten. Zwaard van Glas ben ik nu aan het lezen! Zelf ben ik er ook naar benieuwd, maar ik heb al veel slechte recensies gelezen, dat maakt het natuurlijk nog spannender! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.