Films

Films waarvan je niet wist dat er een boek van bestond #2

Heb jij soms ook eens dat je een prachtige film hebt gezien? Meestal google je de naam dan even en… ER BESTAAT EEN BOEK VAN??? Meestal heb je dan het gevoel van yes, maar toch is het altijd leuk om eerst het boek te lezen.

Stuart Little van E.B White
Het boek gaat over een muisje die woont bij menselijke ouders. Hij beleeft allerlei avonturen, terwijl hij opzoek is naar zijn beste vriend.

Iedereen heeft in zijn kindertijd wel eens de films van Stuart Little gezien. Maar wist je ook dat er een boek bestond over Stuarts avonturen? Ik in ieder geval niet! Het boek is geschreven in 1945, dus het is al een behoorlijk oud verhaal. E.B White is onder andere ook de schrijver van Charlotte’s Web.

Tuck Everlasting van Natalie Babbit
Tucks familie is onsterfelijk en dat is een behoorlijk eenzaam bestaan. Maar wanneer Tuck Winnie Foster ontmoet, is hij opslag verliefd. Zal Winnie ook onsterfelijk worden doormiddel van een geheime en magische bron?

Tuck Everlasting is werkelijk een prachtige Disneyfilm. Romantisch en mysterieus, alles wat een goede film in huis moet hebben dus. Ik was erg verrast dat er een boek van bestond en kijk er erg naar uit om het te lezen!

Heb jij al één van deze boeken gelezen? Of één van deze films gezien? Wat vond jij ervan?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.