Films

Filmreview: Vampire Academy, Blood Sisters

Regisseur: Mark Waters
Gebaseerd op het boek: Vampire Academy van Richelle Mead
Speelduur: 104 minuten
Acteurs: Zoey Deutch, Lucy Frey,…
Samenvatting IMDb:
Rose Hathaway is a Dhampir, half human-half vampire, a guardian of the Moroi, peaceful, mortal vampires living discreetly within our world. Her calling is to protect the Moroi from bloodthirsty, immortal Vampires, the Strigoi.

Mijn mening:

Ik heb al veel laten doorschemeren dat ik enorm van vampiers hou en hier in deze film was dat ook het geval. Ik hield van het verhaal en de dreiging van de slechte vampiers, de Strigoi. Maar dat was dan ook het enige leuke…

Ooit ben ik begonnen aan de boeken van Richelle Mead en ik hou gewoon niet van het hoofdpersonage Rose. Na honderd pagina’s heb ik het boek gewoon weer neergelegd, maar ik was toch benieuwd hoe de film was. Hier in de film was mijn gevoel net hetzelfde. Ik hou gewoon niet van de karakters van de film. Ik vind ze té arrogant, té dwaas,… Misschien ligt het gewoon aan mij, maar ik hou niet van arrogante mensen.

Total experience: 7/10

Ik heb in zekere mate toch genoten van de film. Een super mooi kasteel als locatie, doet altijd een meisjeshart verlangen. Toch voel ik niets voor de karakters. Voor mensen die wél van de boeken van Richelle Mead houden kan dit misschien topper zijn, maar voor mij niet echt.
Deze film vind ik wel leuk voor een tussendoortje, maar ik kijk niet uit naar een vervolg.

Heb jij eens een film gezien waarvan je de karakters echt niet leuk vond?

4 thoughts on “Filmreview: Vampire Academy, Blood Sisters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.