Book Nerds

Exclusiever kan het niet met Jenny Han

 

Een week of twee geleden kon je in bijna alle Nederlandse provincies en eentje in België, geheime doosjes vinden die je toegang konden verschaffen naar een geheim en exclusief event het de enige echte Jenny Han. Natuurlijk met behulp van de geweldigste vrienden heb ik een doosje kunnen bemachtigen! Vandaag lees je hier hoe geweldig dit leuke event was. (Ja, dikke spoiler… Ik weet het!)

Toen we vertrokken om kwart voor 8 waren mijn liefste ouders en ik nog niet helemaal wakker. Toch startten we de auto en vertrokken we naar de geliefde Nederlandse stad, Utrecht, waar het geheime event zou plaatsvinden. Een dagje op stap zou geen dagje op stap zijn als we geen problemen tegen het lijf zouden zijn gelopen. IMG_1440[1].JPG

Op een bepaald moment stonden we stapvoets in een gigantische file. Omdat we echt in tijdsnood zaten, besloten we om de eerste afrit die we tegenkwamen te nemen en via de binnenwegen de weg naar Utrecht te vinden. Je kunt het misschien al verwachten: de GPS liet ons in de steek! Gelukkig had ik mijn iPhone bij de hand en werkt de GPS op die telefoon echt geweldig. Op die manier vonden we na heel wat woest gekreun de weg weer terug. En was ik uiteindelijk niet zo laat voor het event met Jenny Han, ondanks onze vertraging. Lang leve de smartphones!img_14741

We rock, you rock

Voor het event mocht iedere vinder van het doosje een +1 meenemen. Omdat mijn kampvriendin, Fleur een grote van is van Jenny besloot ik haar mee te nemen en het was echt geweldig. Toen ik binnenkwam, was het event al in volle gang. Iedereen was in groepjes verdeeld zodat je eigenlijk best intiem een leuk moment met Jenny Han kon hebben. In the meanwhile, konden de andere groepen genieten van leuke en creatieve workshops. IMG_1501[1].JPG

Zo gaf Karen Limpens een workshop over handlettering. Ik bakte er echt niets van, dus mijn creakunsten wil je echt niet op een foto zien. Jenny Bakker gaf dan weer een workshop juweeltjes maken. We maakten deze geweldige armband helemaal zelf. Ik ben er eigenlijk best wel trots op. Ook kon je dan nog eens als een echt model worden opgemaakt en worden gefotografeerd. Het was eigenlijk best leuk, want ik draag nooit zoveel make-up en ben het echt niet gewend om gefotografeerd te worden. Als ik de foto’s heb van de mini-fotoshoot dan zet ik ze zeker in deze blogpost. IMG_1521[1].JPG

Tot slot mocht iedere groep een minuut of 15 met Jenny doorbrengen. Ze toonde een filmpje over de coverset van haar derde boek. (Het had echt een heel leuk muziekje!) Je kon haar ook gewoon alles vragen over haar boeken en zelfs over haar vriendschap met andere schrijvers. Zo fangirlde ik samen met haar eventjes over het nieuwste boek van Tahereh Mafi. En natuurlijk mochten we dan ook onze boeken laten signeren!  [De foto’s die ik hiervan heb getrokken zijn echt verschrikkelijk omdat het er best duister was. Sorry dus!]

IMG_1467[1].JPG
Oeps, de foto wil niet draaien…
Met chocoladetaart maak je me zoiezo gelukkig

Op het event kreeg je ook een kaartje waarmee je heel wat lekkers kon bestellen. Zo kon je twee overheerlijke drankjes bestellen en werd je helemaal week van de lekkere taart die uitgestald was. Kan je al raden voor dewelke ik ben gegaan? Chocoladetaart natuurlijk en het was heerlijk! Ook at ik nog een verse croissant en een lekker kopje vers fruit. Mijn middag was dus helemaal gemaakt.IMG_1473[1].JPGIMG_1471[1].JPG

Twee uur is echt niet lang

De tijd was echt zo voorbijgevlogen. Ik moest nog naar een ander event die middag dus kon ik niet even blijven plakken in het gezellige café Rocking Chair. We kregen nog een geweldige goodiebag met daarin een boek dat ik ondertussen al drie keer in mijn kast heb staan, cherry-cola, een pakje limited edition Oreo’s en briefpapier. Als laatste poseerden we nog met z’n allen met Jenny Han voor een groepsfoto. Het was werkelijk een geweldige voormiddag en je gelooft het of niet de namiddag ging nog geweldiger worden! IMG_1513[1].JPG

Wie houdt er ook zoveel van chocoladetaart?

PS: mijn geweldige boekendag wordt nog vervolgd…

6 thoughts on “Exclusiever kan het niet met Jenny Han

  1. Ik ben zo freaking jaloers op jou ziet er gezellig uit en heb je dimily echt al 3x in je kast staan! Ik ben hem nog steeds aan het kopen.

    1. Haha! Het was echt wel heel gezellig. Ja, ik weet het. Ik ben echt beschaamd. Hou een van mijn facebookpagina’s in de gaten, want ik ga wat winacties doen! 😉

  2. ik heb onlangs nog nieuwe hangertjes gemaakt met die cabochons. Vind het vooral super leuk dat je voor iedereen een persoonlijk juweeltjes kan maken op die manier. Oh en mocht je de tijdelijke Oreo’s lekker vinden … je kan ze gewoon bij Delhaize vinden én dus meteen een voorraad inslaan. 😉

    1. Oh geweldig! Ik vind zo zelf juweeltjes maken echt geweldig en het is zo simpel! En eigenlijk iedereen is er best blij mee. Ik heb nu nog niet de oreos geproefd, maar ik ga zeker eens uitproberen. Al ben ik niet zo’n fan van de gewone oreos… ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.