Book Nerds

Examenstress? Ik deze keer niet!

Ik geef toe dat ik soms een stresskonijn kan zijn… Maar morgen beginnen mijn eerste decemberexamens en ik ben stressfree! Hoe komt dat nu? Hier enkele examentips!

  1. De belangrijkste! Bereid je goed voor en let goed in de lessen tijdens het schooljaar. Dat is al de helft meegenomen!
  2. Tijdens de examens is het toegelaten om te snoepen. Tijdens een pauze een appel of een koekje, dat is altijd goed. Een extra boost om weer te beginnen leren.
  3. Ga altijd vroeg slapen! Uitgerust zijn bespaard je een hoop hoofdpijn. I know it!
  4. Als Book Nerd is het altijd moeilijk om je boeken met rust te laten… Toch moet je voor een week of twee op je tanden bijten. Het is natuurlijk wél toegelaten om te lezen als al je leerwerk gedaan is natuurlijk!
  5. Je moet altijd verlangen naar het einde van laatste examen! Maak een lijstje van al je vakken en streep je één voor één door als je het examen achter de rug hebt.
  6. Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken. Kies iets wat je erg graag wilt en ga dan de dag van je laatste examen om een cadeautje voor jezelf! Een beloning voor je harde leren!
  7. Belangrijker dan de belangrijkste tip! Geef de moed niet op als er een examen slecht is verlopen! KEEP SMILING! 🙂

Zo heb jij nog tips aan mijn lijstje toe te voegen?

3 thoughts on “Examenstress? Ik deze keer niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.