Persoonlijk

Een persoonlijke update – eindelijk

Jullie hebben het vast niet gemerkt dat er in juni heel wat minder blogposts online zijn gekomen, maar ik wel. Vrees niet, ik had geen blogdipje of zo! Nee, ik had examens.

Het is iets waar iedere tiener door moet. Die examens. Voor mij zijn ze 2 jaarlijks en bijzonder tijdrovend. Nou ja, dat zullen ze wel voor iedereen zijn. Als ik dit klein blogje nu schrijf heb ik die periode al lang uitgezwaaid, maar het is toch nog eens de moeite om alles even samen te vatten.

Encouragement

Ik heb altijd een aanmoediging nodig tijdens mijn examens. Het hoeft niet veel te zijn, maar ik moet ergens naar uit kunnen kijken. Tijdens mijn examens heb ik dan uiteindelijk gekozen om me bezig te houden met Dear Book Nerd Book Club. Zo plande ik voor 16 juli een Twilight Meet-up in Gent en mailde ik heel wat rond voor de Potluckleesclub op 6 augustus in onze vaste stek, De Brugse Boekhandel. Kortom, ik had nog een leven buiten mijn wiskundeboek.IMG_0139

Gelezen en genoten

Weet je, sommigen doen helemaal niets leuks meer tijdens de examens en willen zich alleen maar focussen op de wetten van de fysica. Nou, als je het nog niet doorhad, een mens heeft van tijd tot tijd eens ontspanning nodig. En wat is er nu niet beter dan een goed boek om een zware dag mee af te sluiten? Voor mijn examen periode las ik Val voor mij van mijn favoriete NA-auteur Jennifer L. Armentrout. Vervolgens verleidde ik mezelf om Me Before You van Jojo Moyes te lezen zodat ik zonder Book Nerd-schaamte naar de film kon en las ik als een sneltrein de absolute aanrader Did I Mention I Love You van Estelle Maskame uit. Heel wat anders dan de wetten van de fysica dus!

Hoe ging het nu eigenlijk?

Oké, dat is vast wat iedereen wil weten! Ik heb uitstekende examens afgelegd en toen ik vorige week mijn rapport ging halen, had ik nog betere punten dan ik had verwacht. Ik heb dus een groot A-attest op zak. Volgend jaar start ik met veel goeie moed in het vijfde, Latijn-wetenschappen.

Waar ik al heel juni naar uitgekeken heb

Vakantie! Jep, op dit moment heb ik vakantie en zit ik na het lange leren eindelijk eens lui in mijn zetel met een goed boek. Ik heb heel wat leuke dingen op de planning. Zo ga ik eind juli naar het YA-summer camp van Storm Publishers, ga ik ook nog eens naar alle eventen van Dear Book Nerd Book Club (klik hier voor meer info) en ga ik voor het eerst een hele maand werken als jobstudent. Natuurlijk boven dat alles ga ik heel veel lezen (want mijn tbr-stapel is verschrikkelijk groot) en jullie vermaken met nog meer van The Confession of a Book Nerd!

Hoe waren jullie examens?

 

8 thoughts on “Een persoonlijke update – eindelijk

  1. Wauw, wat een prachtige cijfers! Ik heb eigenlijk alleen maar een herkansing gehad en verder praktische opdrachten, maar ik kijk nu ook wel echt uit naar vakantie (alleen deze week nog). 🙂 Ik wens je een hele fijne vakantie, want zo te lezen heb je dat zeker verdiend.

  2. Mijn examens liggen al even achter me. Wel super leuk dat jouw harde werken zo’n mooie punten heeft opgeleverd. Nu kan je volop genieten van een leuke vakantie. Hopelijk met veel leestijd voor de boeg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.