Book Nerds, Persoonlijk

Een middagje bij (OMG!) Blossom Books!

Voor iedereen die zich afvraagt wat ik plots bij Blossom Books deed; HET WAS AMBASSADEURSDAG!

Dat is dus één van de vele leuke dingetjes die je mag als je ambassadeur bent! Gewoon een middagje met andere BB-liefhebbers rondhangen op de enige echte Blossom Books HQ. Ik zeg zelf: het was het waard om op 5u30 op te staan.

Ik heb de zon zien opkomenZonsopgang

Oké, 5u30 is écht heel vroeg, maar als je om 11u30 in Alkmaar moet zijn valt het wel nog mee. In totaal heb ik gisteren 6 uur in de auto gezeten en ik heb zo’n geluk dat mijn ouders zo lief zijn (en graag met de auto rijden…).

Let’s talk about books!

Natuurlijk hebben we over boeken gebabbeld! Vooral over Top Secret-dingetjes, dus zip-zip-zip. Maar ik kan jullie wel vertellen dat het geweldig was! Samen met 15 mensen praten over je grootste hobby is écht fantastisch.

Niet alleen hebben we over de Top Secrets gepraat, nee, ook hoe Blossom Books haar boeken kiest en hoeveel het eigenlijk kost om een boek te laten vertalen en drukken. Ik was echt verbaasd hoe weinig je als auteur en uitgever zelf kon winnen op je boek. Ongeveer € 1.275 als je boek €20 kost! €1.275, mensen!

Cadeautjestijd

Dat moment was echt leuker dan kerstmisochtend. Op één of andere manier zaten er allerlei verrassingen in de goodiebag en waren in de HQ plots alleen maar gilletjes van die hard-Book Nerds te horen. Even een opsomming van wat er in deze schat zat:

Goodiebag Blossom Books

  • Let’s Talk About Books-tasje
  • Magnetische boekenlegger (Die ligt pas in november in de winkel!)
  • Mega veel bladwijzers en ansichtkaarten
  • Stickers
  • Deodorant (vraag me niet waarom)
  • Een giga poster van Ik Geef Je De Zon en De Hemel Begint Bij Je Voeten
  • Een Team Adam T-shirt (Ook al ben ik Team Warner, ik doe ‘m toch aan!)
  • Inpakpapier van De Hemel Begint Bij Je Voeten

En ik had nog een extraatje waarvan jullie binnenkort een recensie van zullen kunnen lezen: De Hemel Begint Bij Je Voeten van Jandy Nelson. Officieel een fangirl-momentje!

Hebben jullie al door dat Myrthe en Lotte de leukste bazen ever zijn? Nog niet, wel volgende keer kunnen jullie je zelf aanmelden voor dit leuke baantje! You’ll have the time of your life!

Door de straten van Alkmaar

We hadden nog even tijd en natuurlijk is het ook eens leuk om door het centrum van Alkmaar te wandelen. Het was extra gezellig omdat het net koopzondag was en er dus heel wat leuke winkeltjes open waren. (Daarmee bedoel ik waarschijnlijk boekenwinkels…) Maar goed, ik heb me kunnen inhouden want ik heb nog een gigantische TBR. Alkmaar

Op een gegeven moment was ik er echt van overtuigd dat het vakantie was. Alkmaar is zo’n gezellig stadje en ik had echt veel zin om nog een paar daagjes te blijven hangen. Helaas had ik een Franse toets, dus heb ik dat maar niet gedaan.

Aan elke leuke dag komt een eind

Mijn vriendinnen zijn er ondertussen al van overtuigd dat ik ooit misschien ga immigreren naar Nederland. Ik ben echt verliefd op de kleine en gezellige stadjes. Maar ja…

Ik geniet altijd als ik voor een boekenevent naar Nederland ga en ik vind het altijd jammer als ik weer terug moet  keren. Vooral nu ik bij deze Ambassadeursdag zo veel heb genoten, wil ik wel nog eens teruggaan. Maar natuurlijk het feit dat ik weer leuke mensen heb leren kennen maakt het  leuker en verleidelijker om nog eens naar een boekenevent te gaan! Gelukkig komt de releaseparty van List en Leugens eraan en kan ik dan weer lekker een babbeltje slaan met elke Book Nerd die er zin in heeft!

4 thoughts on “Een middagje bij (OMG!) Blossom Books!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.