Book Nerds

Een klein bedankje voor een geweldig jaar

Liefste lezers

Ik moet echt eerlijk toegeven dat alleen door jullie mijn blog zo geweldig is gegroeid! Ik heb zo veel genoten van jullie reacties en mailtjes, dat ik er even emotioneel van word. Ja, jullie waren geweldig! (Vooral omdat jullie telkens weer mijn blogjes lezen!)

2015 is het jaar waarin ik dingen aandurfde en zo toch heel wat mensen heb leren kennen. Alle Blossom Books-ambassadeurs zijn mijn vriendinnen geworden en iedereen van het YA Summer Camp houdt mij nog wekelijks wakker door die grappige Whatsapp-geluiden…

Ja, het afgelopen jaar heb ik zo genoten van jullie – van alles. Ik hoop dat ik net zo’n fantastisch  jaar tegemoet ga. Bedankt voor jullie steun, raad en grappige comments. En zeker en vast bedankt voor de babbeltjes op alle events die ik in 2015 bezocht heb (,want daar doet deze blogger het voor)!

Dus bedankt voor dit geweldig 2015 en ik hoop dat we met z’n allen een fantastisch 2016 tegemoet gaan met weer leuke blogjes, recensies en niet te vergeten winacties!

Een schitterend nieuwjaar toegewenst en met vele vele vele groetjes van Audrey (De Book Nerd van The Confession of a Book Nerd)

8 thoughts on “Een klein bedankje voor een geweldig jaar

  1. Ik voel me zo vereerd dat ik in deze blogpost zit ik voel me cool. Hopelijk zie ik je nog vaak genoeg voorbij komen in 2016! 🙂

    1. Bedankt voor het complimentje! Nou ja, ik moest je er toch in vernoemen nadat je zo lief was geweest om mijn boek te laten signeren! Mijn mama is echt trots op je! 😉

  2. Ik heb je blog pas leren kennen door de #12DaysofBBChristmas, maar het is leuk om je posts af en toe door te bladeren. Wat ziet jouw jaar er tof uit aan die foto’s te zien. Een gelukkig nieuwjaar alvast, ik kijk uit naar je blog in 2016! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.