Books

Door deze boeken kijk ik uit naar het najaar 2017

Dames en heren, kan je geloven dat dit jaar zo snel voorbij is gegaan? Oké, het is dan nog niet gedaan… Maar je weet helemaal wat ik bedoel! Zoals elk kwartaal struin ik alle brochures af naar de leukste YA-boeken die uitkomen én zoals verwacht zit er weer heel wat leuks tussen.

Deze dame heeft net een nieuwe boekenkast, waar er nog plaats in over is… (Tja, dat brengt deze dame natuurlijk op geweldige ideeën.) Het feit dat er nu dan ook zoveel geweldige boeken uitkomen is gewoonweg verschrikkelijk. Verschrikkelijk geweldig en verschrikkelijk slecht voor mijn portemonnee en boekenkast. Toch maak ik vandaag een lijstje met de boeken die een héél grote kans hebben om een ereplaatsje te verdienen in mijn boekenkast.

1. Spiegel, spiegel van Cara Delevigne

Oké, dit boek is dan wel geschreven door een mega beroemdheid, maar het klinkt ook gewoon superspannend. Er zijn vier heel goede vrienden, maar plots sterft er iemand onder heel erge omstandigheden én het enige dat ze achterlaat is ‘sorry’. Ik bedoel: klinkt dat niet geweldig?

2. Zwartspreuk van Claudia Gray

Het is al eeuwen geleden dat ik een heksenboek heb gelezen. En dear lord, dit is er eentje van koningin Claudia Gray! De kans is zo zo zo groot dat ik dit boek ga lezen! Ik hou ontzettend van Claudia Gray en ik denk dat dit boek gewoon niet slecht kan zijn.

3. De slaapster en de spintol van Neil Gaiman

Als er een boek is waar ik compleet op verliefd ben geworden tijdens het doorzoeken van najaarsbrochures is het wel deze prachtige uitgave van Blossom Books. Het is een sprookje, compleet geïllustreerd én nog eens prachtig onverwacht en divers. Deze uitgave is gewoon een boek dat je in je boekenkast wil hebben shinen. Ja, shinen, want de cover glimt helemaal! Dit boek is helaas wat duurder (€22.5), maar daar is de kerstman dan voor, toch?

4. Warcross van Marie Lu

Dit is een boek waar ik al zoveel goede dingen over heb gehoord. Het boek gaat over een real life video-game en Marie Lu kennende heeft ze er weer een waar spektakel van gemaakt. Ook de cover is gewoonweg prachtig. Ja, dit wil ik zo graag lezen!

5. The White Rose van Amy Ewing

Heb ik jullie al verteld dat ik verliefd ben op Amy Ewing? Nee, wel dan weet je het nu. Deze geweldige, lieve, charismatische schrijfster heeft me helemaal omvergeblazen met haar trilogie. Dankzij Young en Awesome mocht ik de boeken al op voorhand lezen en wauw: dit vervolg is zo goed. Ik kijk dus uit naar het moment dat ik het fysieke exemplaar in mijn handen ga hebben!

6. Library Kiss van Kasie West

Dit is nog een nieuw boek van Young en Awesome die in november verschijnt. Dit lijkt me echt een boek dat me op mijn lijf is geschreven: cheesy, romantisch én in een bibliotheek. Ik bedoel, wat wil je nog meer? Ook vind ik de cover echt geweldig en kijk ik echt uit om dit boek in mijn handen te hebben zodat ik er meteen in kan beginnen.

Naar welk boek kijken jullie dit najaar het meeste uit?

PS: ik houd ook een lijstje van alle verwachte boeken bij! Benieuwd welke boeken er allemaal uitkomen? Neem dan snel hier een kijkje!

3 thoughts on “Door deze boeken kijk ik uit naar het najaar 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.