Book Nerds

Doe mee met de Grisha Read-a-long!

In 1 uur, 100 minuten kon je al lezen dat ik van plan ben om mee te doen met de Read-a-long georganiseerd door Blossom Books (en Eline), maar als ik de tijd zal vinden is een andere vraag want ik heb een giga TBR-stapel en héél veel werk voor school.

Toch hoop ik plaats te vinden voor de leuke challenges en chats. Op Facebook kan je zelfs een speciale Facebook-groep vinden om je vorderingen te delen met andere Book Nerds dus waarom zou ik nu niet meedoen? EN als je actief meedoet kun je een meet-and-greet winnen met Leigh Bardugo!!! Wie wil dat nou niet?

Even wat info van Blossom Books

De planning
Als je meedoet met een read-a-long lees je hetzelfde boek op hetzelfde moment zodat je allemaal over hetzelfde praat en geen spoilers weggeeft.We gaan de volgende planning aanhouden:

Schim & Schaduw: donderdag 1 oktober – zondag 11 oktober
Dreiging & Duisternis: maandag 12 oktober – zondag 18 oktober
Val & Verlossing: maandag 19 oktober – zondag 25 oktober
Korte verhalen: maandag 26 oktober – zaterdag 31 oktober

Sprints
De Grisha trilogie beslaat bijna 1200 (!) pagina’s – en dan rekenen we de korte verhalen niet eens mee. Dat is behoorlijk wat, dus misschien kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom organiseren we de hele maand lang sprints. Telefoon op stil, laptop weg en tv uit. De wereld kan heus wel even wachten terwijl je een halfuur of een uur Alina’s wereld in duikt, en wel op deze dagen en tijden:

Dinsdag: 20.30 – 21.00 uur
Donderdag: 20.00 – 20.30 uur
Zaterdag: 08.00 – 09.00 uur + 16.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.30 – 11.30 (yes, uitslapen) + 16.00 – 17.00 uur

Challenges

Die kun je drie keer per week verwachten!

Wil je nog meer info? Kijk hier dan even!

Ik doe mee! Jij ook?

Ik weet dus niet of het me gaat lukken om actief mee te doen want ik heb echt veel schoolwerk, maar ik ga mijn best doen! Wie niet waagt, wie niet wint…

Ik heb er dus een ongelofelijke zin in en zeker in de AFTERPARTY! Voor de releaseparty van List en Leugens op 31 oktober kan je dus nog steeds kaartjes kopen. Ik zeg je alvast dat ik er ook zal rondlopen! Maak dan gerust een praatje als je me ergens ziet rondlopen, hé! 😉

1 thought on “Doe mee met de Grisha Read-a-long!

  1. Ah wat leuk zeg! Schim & Schaduw heb ik deze zomer gelezen, en vond ik geweldig! Helaas bezit ik de boeken (nog) niet zelf, dus deze readalong laat ik even aan mij voorbij gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.