Book Nerds

Doe mee met de Dear Book Nerd onlineleesclub!

Nu ik mijn geweldige Dear Book Nerd Book Club heb opgericht, zit ik vol met ideetjes… En deze hier is er eentje van. Op 19 maart kun je samen in levende lijve met allerlei Book Nerds een heel mooi boek bespreken, maar wat als je er nu niet bij kan zijn? Audrey presents:

De online-leesclub van de Dear Book Nerd Book Club!

Wat is dit nu weer?

Ik kwam op dit ideetje door Marcia van Oog op de toekomst die voorstelde om een gezellige praatgroep te maken van de leesclub in Brugge. Het concept van deze online-leesclub is eigenlijk heel simpel. We starten op een bepaalde datum een bepaald boek te lezen en iedereen van de lage landen kan meedoen. Terwijl we samen woord na woord lezen, kun je in een speciale Facebook-groep jouw mening kwijt. Quotes, fanart en zelf recensies plaatsen is allemaal toegestaan! Gewoon gezellig over boeken praten is wat Book Nerd het liefste doen niet?

Merk wel op dat dit niet zomaar een groep is zoals Young Adult boeken en series waar je dingen kunt plaatsen over willekeurige boeken. De Dear Book Nerd Book Club (online) is een echte leesclub waarvoor je je huis niet moet uitkomen en toch gezellig kan discussiëren over boeken.

Voor wie?

Alle Book Nerds (jong of oud) die enorm van het genre Young Adult houden en zin hebben in een geweldig gesprek met alle boekenliefhebbers!

Wanneer beginnen we samen het eerste boek te lezen?

Naar aanleiding naar de Hof van Doorns en Rozen-leesclub op 19 maart zal onze online-leesclub ook in het teken staan van dit boek! Rond 27 februari beginnen we samen het boek te lezen en vanaf die datum kun je allerlei leuke dingen posten en zal ik zelf ook een aantal begeleidende vragen stellen! Op 19 maart vind dan de échte leesclub plaats.

FB afbeelding leesclub#2

Op zondag 20 maart vanaf 19u30 kunnen dan ook alle mensen die niet in levende lijve op de leesclub konden zijn, alle vragen van de leesclub samen met elkaar bespreken!

Waar kun je deze gezellige groep vinden?

Bij deze Facebook-groep in de onderstaande link moet je zijn om alle magie te beleven!

https://www.facebook.com/groups/1689602131320560/

Word jij ook lid van de Dear Book Nerd Book Club Community?

P.S: wil je nog op de échte leesclub aanwezig zijn op 19 maart in Brugge? Dan vind je hier alle info!

 

 

6 thoughts on “Doe mee met de Dear Book Nerd onlineleesclub!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.