Book Nerds, Persoonlijk

Dit is waar ik naar uitkijk de komende maanden

Jongens, ik moet het mededelen: het fantastische 2015 is afgelopen. But, het is tijd dat 2016 laat zien wat het in huis heeft, dus ik weet zeker dat het nog fantastischer wordt! Waarom weet ik dat zo zeker? Nou, ik heb al heel wat plannen gemaakt die 2016 écht geweldig gaan maken en uitgeverijen plannen ook gewoon leuke dingen! Wat kan er nu nog misgaan? Benieuwd?

Evenement Leesclub de fixer

16 januari | YA-leesclub: De Fixer

Voor iedereen die al mijn posts gemist hebben, wel dan weet je het nu: ik heb zelf een leesclub georganiseerd! Voor het eerst in België, kun jij ook naar een Young Adult-leesclub gaan! Is dat niet geweldig? (Wil je nog inschrijven? Mail dan even naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com)

Nou ja, aan dit evenement kwam heel wat voorbereiding aan te pas en ik zeg jullie dat er wat gezonde stress aanwezig was toen ik dit alles op poten zette. Maar wat ben ik gelukkig dat ik deze stap heb gezet en ik weet zeker dat het meer dan geweldig gaat worden. Ik heb er zo’n zin in! Toch heb ik ook een beetje stress, want alles moet goed georganiseerd zijn en ik hoop dat ik alle deelnemers een onvergetelijke tijd ga kunnen bezorgen!

Knipsel

14 februari | Releaseparty Simon vs.

Mijn vriendin Eline heeft dit boek benoemd tot één van haar favorieten van 2015 en praat er elke keer over als ik haar ontmoet. Nu heb ik zeker en vast grote verwachtingen van dit boek! Plus, Blossom Books gaat zo’n leuke dingen omtrent dit boek doen, dat je deze gewoon in je kast zal moeten hebben en die toch één keer in je leven moet gelezen hebben.

Ook het feit dat ik die dag aanwezig ga kunnen zijn door mijn lieve mama is weer awesome! Ik ga weer iedereen kunnen zien en nieuwe mensen kunnen ontmoeten, dus is dat niet fantastisch? Ik kijk hier ook weer zo naar uit!

YallfestNL

De laatste lootjes van april | Engeland en YalFestNL

De ganse week voor het YalfestNL ga ik op GWP met mijn school naar Engeland. Samen met z’n achten varen we de Thames af en gaan we geweldige dingen bezoeken. We zijn zo’n acht dagen weg en ik hoop zo dat die boot niet gaat zinken omdat we elke nacht een feestje zullen bouwen. Maar ook het vooruitzicht naar weer een dagje Londen maakt me weer zielsgelukkig. Waterstones, here I come!

Ik kom zaterdagavond terug van mijn mooie Engelandreis en zondag moet ik al weer vroeg op om op tijd te zijn voor het YalFestNl in Utrecht. Ook die dag rijdt mijn mama weer met veel plezier! (Mama: ik hou van je!) Dus ook daar ben ik van de partij. EN IK GA ZO’N LEUKE FANTASTISCHE GEWELDIGE AUTEURS ONTMOETEN!!!!! AAAAAAAAAAAAAH! Wie heeft er ook zin in? Maar blijkbaar zag ik ook ergens op Facebook dat Tahereh en Ransom op 21 april in België zijn… Als dat zo is, keer ik echt vervroegd terug, hoor!

Dit zijn alle evenementen in het voorjaar waarvan ik zeker ben waar ik naartoe zal gaan! Natuurlijk kunnen er nog heel wat bijkomen!

Hebben jullie misschien nog andere tips voor deze boekenliefhebber? Of wie zie ik op één van deze evenementen?

10 thoughts on “Dit is waar ik naar uitkijk de komende maanden

  1. Ik kijk ook heel erg uit naar de leesclub van De Fixer 😀 het lijkt me super leuk om andere boekenfans in het echt te ontmoeten en te kletsen over boeken!

  2. Ik ben er ook bij tijdens Yalfest! Ik ben niet bij Simon, ga die dag al naar een conventie in Rotterdam maar ik wens jou en alle andere bookjunkies onwijs veel plezier! 🙂

  3. Ik denk dat ik wel naar Simon VS ga, of althans ik wil heel graag! Dus dat moet gewoon, ondanks dat ik dan niet met m’n studenten-OV kan reizen. Oh, en die staat niet in jouw lijstje, maar ik ga ook nog naar het Boekenfestijn, boeken inkopen! 🙂 Misschien ook iets voor jou? De eerstvolgende is Rotterdam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.