Book Nerds

Deze week is mijn blog jarig!

JA! Eindelijk kan ik jullie zeggen dat mijn blog, The Confession of a Book Nerd, een jaar zal bestaan op 19 augustus 2015!

Dit is mijn eerste blogverjaardag en ik ben zo blij dat ik dit jaar heel wat leuke mensen heb leren kennen. Daarom moet deze week toch wel gevierd worden, toch?

Wat kun je verwachten?

Deze week is 100% Book Nerd-talk. De komende dagen kunnen jullie persoonlijkere dingen te weten komen en kunnen jullie zélf vragen stellen! Ook voor mijn nieuwere volgers publiceer ik al te graag een klein artikel over mijn primeurs van het afgelopen jaar. Zo leren we elkaar toch beter kennen! 😉

Maar deze week gaat niet alleen over mezelf en mijn eindeloze enthousiasme voor boeken. Nee, ook jullie kunnen van deze speciale week genieten! Door jullie is deze blog toch wel mijn kleintje geworden en heb ik altijd heel veel plezier als ik voor jullie schrijf.  Er komen maar liefst twee winacties online en natuurlijk verklap ik nog niet over welke boeken het gaat… Houd mijn blog de komende dagen dus goed in de gaten! En wie weet ben jij de winnaar van mijn eerste winactie!

6 thoughts on “Deze week is mijn blog jarig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.