Book Nerds

Deze boeken wil ik graag tijdens mijn examenperiode lezen

Op 24 mei startte mijn examenperiode van het tweede semester. Ik heb heel veel examens, maar in mijn pauzes maak ik graag tijd voor een leeskwartiertje. Tijdens mijn vorige examens heb ik ondervonden dat ik het eigenlijk heel ontspannend vind om even te lezen tijdens mijn pauze én niet op mijn gsm te kijken.

Tijdens de kerstexamens slaagde ik erin om drie Harry Potter-boeken uit te lezen (de tweede, derde en vierde) en heb daar eigenlijk ontzettend van genoten. Harry Potter is zo’n leuke serie om te lezen tijdens een stressvolle periode. Ideaal om even te ontsnappen aan de hevige realiteit.

To read

Deze examenperiode heb ik echter andere boeken op de planning staan. Allereerst wil ik Pulp van Robin Talley uitlezen. Deze queer-YA met heel veel historische weetjes, heeft na hoofdstuk één mijn hart al weten te veroveren. Puur genieten om af en toe een hoofdstuk te lezen.

Vervolgens moet ik nog een boek uitlezen voor mijn leeslijst voor school. Het zal ofwel Persuasion van Jane Austen worden ofwel The Picture of Dorian Gray.

Omdat ik vijf weken examens heb, kan er wel nog een boek op mijn lijstje en dat is het vijfde Harry Potter-boek, The Order of the Phoenix. De boeken hebben me zo gerustgesteld tijdens mijn vorige examens, dat ik gewoon verder ga lezen. The Order of The Phoenix is best wel dik, dus daar zal ik wel even mee zoet zijn.

Succes aan iedereen die ook examens heeft! En denk eraan: self-care is soms belangrijker dan studeren!

3 thoughts on “Deze boeken wil ik graag tijdens mijn examenperiode lezen

  1. Heel veel succes met je examens. Ik wil binnenkort ook nog graag ‘The picture of Dorian Gray’ gaan lezen. Ben al zo vaak verteld dat dat echt een boek voor mij is.

  2. Heel veel succes Audrey. Hopelijk vliegen die vijf weken zo voorbij en kan je nadien van een heerlijke vakantie genieten. Dan proberen we zeker nog een keer af te spreken hé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.