Dear Book Nerd Book Club

Dear Book Nerd-Jubileum mét Amy Ewing

Ik hoop dat je die met goed hebt gelezen, want het is waar! Op 14 januari viert Dear Book Nerd Book Club zijn eerste verjaardag én Amy Ewing zal erbij zijn. Nou ja, virtueel dan toch!

Het is al een tijdje bekend dat Amy Ewing (The Jewel) naar YalFestNL komt in april, maar speciaal voor onze Book Club heeft Amy Ewing een uurtje van haar tijd vrij gemaakt om met ons haar boek The Jewel te bespreken. Jij gaat haar alles kunnen vragen. Maar dan ook alles. En het wordt nog beter!

Samen met Amy gaan wij onze verjaardag vieren! Ik bak lekkere taart (want ik heb zelfs al de kaarsjes gekocht), de boekhandel zorgt voor geweldige boeken die je jezelf cadeau kan doen en Amy gaat ons alle geheimen van The Jewel vertellen. Ik bedoel: hoe geweldig is dat?! En na het Skype-interview houden we nog een gezellige leesclub! Dat is toch nog geweldiger?!

leesclub-amy

Info

Brugse Boekhandel
Dijver 2

Planning

14 januari 2017

14u: skype-interview met Amy Ewing. (Vraag haar werkelijk alles!)
15u: leesclub The Jewel met lekkere taart én feestelijke drankjes


Zoals elke leesclub of event wordt het weer extra gezellig. Twijfel je nog om te komen omdat de reis zo lang is? Dan kan ik je garanderen dat er lekkere taart, fantastisch gezelschap en geweldige boeken op je staan te wachten.

Vragen kun je altijd stellen via vandenbogaerde.audrey@gmail.com en als je nog wilt heb ik ook nog een paar ongecorrigeerde exemplaren van The Jewel die ik weggeef als je naar de leesclub komt.

Meer info: https://www.facebook.com/events/1878560315700377/1916716778551397/?notif_t=like&notif_id=1483379072571366

Zie ik je daar?

 

 

5 thoughts on “Dear Book Nerd-Jubileum mét Amy Ewing

  1. Oh ja, je ziet me zeker!
    Hahaha Ik hoop nu heel erg dat dat van die kaarsen zijn die terug aanschieten telkens wanneer je ze probeert uit te blazen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.