Winactie

De winnaars van de feestweek zijn bekend!

Het was een héél leuke verjaardagsweek afgelopen augustus! Er is ontzettend veel gereageerd, en mensen verzonnen de geweldigste openingszinnen voor een van de challenges. In het kort: ik heb heel veel plezier gehad jullie comments te lezen! Maar vandaag gaat het daar niet om… Nee! Ik maak vandaag de winnaars van de vijf boeken bekend!

Je kon in de week van 15 augustus ontzettend veel winnen. Zo kon je een aantal van mijn favoriete boeken van 2017 winnen én heb zelf een soort Celebrate bookbox samengesteld met een ARC van een héél geweldig boek. Ik wil jullie niet langer in spanning laten… Hier gaan we!

Het lot was iemand heel goed gezind

Op de foto zie je de naam verschijnen van de winnaar van het mega geweldig boek Het Lot van Jennifer E Smith. Is dat jouw naam? Stuur me dan een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com met je adresgegevens! Gefeliciteerd!

Ik hoop dat je er in dit leven heel veel van geniet

Drie mensen hebben elk Eerste leven en Levensbloed van Gena Showalter gewonnen. Ook hier weer zie je op de foto drie namen. Staat jouw naam erbij? Gefeliciteerd! Stuur dan een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com met je adresgegevens!

Ik hoop dat je  de liefde van je leven krijgt/hebt

Brieven aan de duisternis van Brigid Kemmerer is een van de meest bijzondere boeken die ik het afgelopen jaar gelezen heb. Ik ben dan ook heel blij dat ik er vandaag iemand blij mee kan maken. Hieronder staat de naam van degene die binnenkort een geweldig boek gaat ontvangen! Staat jouw naam op de foto? Gefeliciteerd! Stuur dan een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com met je adresgegevens.

Als je dit pakket gaat krijgen, ga je gillen

Dit is iets waar ik zo trots op ben. Het hele jaar heb ik dingen verzameld zodat ik iets prachtigs boekigs kon weggeven op mijn blogverjaardag. Er zitten zoveel leuke spulletjes in en bovendien een geweldig boek. Ook hier vind je weer de naam van de winnaar van het pakket. Is het jouw naam? Gefeliciteerd! Stuur me een mailtje naar vandenbogaerde.audrey@gmail.com met je adresgegevens!

Niet gewonnen? Niet getreurd, want er komt nog een heel leuk jaar aan!

PS: als de winnaars niet reageren binnen de zeven dagen, kies ik een andere winnaar!

5 thoughts on “De winnaars van de feestweek zijn bekend!

  1. Ik stuurde je vanmiddag een mail van men persoonlijk emailadres ipv van het emailadres van men boekenblog hopelijk komt het in orde want ik ben zoooooo blij!! ❤️ Nog eens bedankt ps zelfde saartje reactie hierboven maar ander emailadres zo is het over het hoofd zien waarschijnlijk gebeurd. Sorry

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.