Book Nerds

De Entertainer Award

Oké, ik denk dat ik al een paar keer ben vergeten om een Award in te vullen waarvoor ik genomineerd was. Sorry, bij dezen… Ik ben zo’n warhoofd soms. Maar deze keer, heb ik de Entertainer Award in fluo in mijn agenda geschreven. Dus alvast bedankt aan NerdyGeekyFanboy, La Fille Lisant (en ook alle anderen wie ik ben vergeten) voor het nomineren! You’re awesome!

award

 

De regels:
  • Schrijf een post en gebruik het Award plaatje
  • Nomineer 6 bloggers die grappig, inspirerend en entertainend zijn
  • Voeg de regels toe aan je post
  • En natuurlijk: beantwoord de vragen
De vragen:

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Oké, ik heb deze vraag al een paar keer beantwoord. Ik kan het! Ehmm, waarom ik ben begonnen? Ik las en lees nog steeds heel graag. En best grappig maar ik las sporadisch eens een blog. Maar ik las zo graag en had al een paar hele mooie boeken gelezen. Ik dacht dus gewoon: “Waarom deel je die liefde niet?” Ik ben best spontaan en mijn blog kwam dus eigenlijk ook heel spontaan.

Wat is je favoriete boek?

Verdorie, dit zijn echt geen vragen die je moet stellen aan een boekenblogger. Maar degenen die al een paar maanden mijn blog volgen weten misschien wel dat ik een grote liefde koester voor de boeken van Jandy Nelson en Tahereh Mafi. Geen boek is zo mooi. Echt niet. Ik zeg gewoon: LEES ZE!

Waar heb je de grootste hekel aan?

Er zijn best een paar dingen die ik kan bedenken. Eén van die dingen is me nog onlangs overkomen. Op een dag kwam ik thuis en uit de brievenbus stak een gigantische doos. Hij was er gewoon ingepropt! Natuurlijk toen ik die eruit haalde, was de hele dood verfrommeld. Helaas voor mij zat in die doos het nieuwe boek van SaraBookz en had die beschadiging opgelopen. Heel irritant, want het boek is toch wel speciaal voor me. IK ORGANISEER NAMELIJK EEN SLEEPOVER MET DE ENIGE ECHTE SARABOOKZ! Klik hier voor meer info!

Naast beschadigde boeken hou ik ook niet van: rauwe vis (of vis), de lamsepigram van het schoolmenu, een stinkende adem, plakkende handen, ezelsoren, stalkers en een hekel hebben aan dingen.

Wat is je favoriete supermarkteten?

KOEKJES MET CHOCOLADE!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd gaat vooral naar bloggen en lezen. Wauw, hoe origineel, Audrey! Nou ja, ik heb toch wel nog een leven… Ik ga bijvoorbeeld heel graag weg met mijn vrienden. Maar ik ga ook graag naar evenementen zoals releaseparty’s en auteursbezoeken.

Ik reis ook heel graag en soms doe ik dat een keertje met mijn grootouders. Het is bij ons een jaarlijkse traditie geworden dat we dus een keer met onze grootouders op reis gaan en dat is toch iets waar ik altijd naar uit kijk.

En als laatste, probeer ik zoveel mogelijk dingen te organiseren in België omtrent boeken. Zo is er op 7 en 8 mei een Sleepover in Brugge mét SaraBookz (bekend van Wattpad). Ik heb ook mijn eigen leesclub waar ik toch wel al heel veel plezier mee heb mee beleefd. En wie weet waar ik nu mee bezig ben? 😉

Blijkbaar ben ik weer heel laat met invullen, maar het is er gekomen! Wat is jullie favoriete supermarkteten?

 

2 thoughts on “De Entertainer Award

  1. Bij de Lidl bij ons hebben ze lasagne die je dan nog in de oven moet opwarmen. Maar ik vind die zó lekker! Net alsof je ‘m zelf gemaakt hebt, terwijl het gewoon van de supermarkt is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.