Book Nerds

De Blossom Books Read-a-thon!

Aangezien ik Blossom Books-ambassadeur ben, was ik al een tijdje op de hoogte dat er een eerste Blossom Books Read-a-thon zou gehouden worden. Mijn mede-ambassadeur Eline heeft werkelijk een hoofd vol met toffe ideetjes want zij is degene die de Read-a-thon heeft voorgesteld!

Wat is een Read-a-thon?
Als je meedoet met een Read-a-thon is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk boeken leest in de afgesproken tijd. Leuk, toch? Tijdens de Read-a-thon kun je ook sprints houden, wat eigenlijk inhoudt dat je bijvoorbeeld in 30 minuten héél veel pagina’s probeert te lezen. Een Read-a-thon is behoorlijk intens, heb ik me laten vertellen. Ik heb dan ook de raad gehad om genoeg te drinken en te slapen.

Eline heeft ook leuke challenges bedacht, zodat je even rustig adem kan halen na een paar uur lezen! Ik kijk er alvast naar uit.

Wanneer is de Read-a-thon?
De Read-a-thon start op 7 mei om 20.00 en met een laatste sprintje naar de finish eindigt hij op 10 mei om 20.00. Zien jullie het al zitten? (Pluspunt voor de mensen die in Nederland wonen want daar is het vakantie!)

De extra’s bij de Read-a-ton!
Natuurlijk heb je de kans om je TBR-stapel te laten slinken, maar Blossom Books heeft ook wat leuke extra’s voorzien om iedereen een beetje te motiveren! Alles even op een rijtje:

Instagram: Deel jouw leesfoto op Instagram met hashtag #BBreadathon en maak kans op het vervolg op het boek dat je aan het lezen bent. (Maar let op: ze kunnen natuurlijk alleen Blossom Books-vervolgen voor je regelen.)

Facebook: Update je status in ‘Reading’ (daar is helemaal een speciaal dingetje voor door Facebook aangemaakt), tag ons in je post en maak kans op het vervolg op het boek dat je aan het lezen bent – als dat natuurlijk een Blossom Books-boek is! (En gebruik ook daar #BBReadathon, dat zoekt lekker makkelijk.).

Twitter: Deel je ervaringen met #BBreadathon en maak kans op een boek naar keuze!

Klinkt dit niet fantastisch?

Deel je ervaringen met anderen!
Op facebook vind je een speciale event-pagina onder de naam Blossom Books Read-a-thon en op Goodreads vind je de Read-a-thon-groep! Je kunt op alle pagina’s je updates en je ervaringen delen! En misschien vind je ook wel nieuwe vrienden! 😉

Doen jullie mee? Ik alvast wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.