Book Nerds, Persoonlijk

Daar doe ik het voor #1

 

Bloggen is veel werk en het slokt heel veel van mijn tijd op. Toch blijf ik het week na week, dag na dag volhouden omdat ik als blogger of boekenliefhebber zo veel geweldige kansen en leuke bedankjes krijg.

Iedere blogger wil graag dat zijn posts gelezen worden en dat je soms wel eens de kans krijgt om iets geweldigs te doen. Ik blog nu al een tijdje en ik laat mijn blog gewoon langzaam groeien. Ja, ik heb graag een nieuwe volger, maar dat ik niet het belangrijkste voor mij.

Ik ga door het leven als een echt Book Nerd. ’s Morgens sta ik op met een glimlach omdat ik zo veel leuke vooruitzichten heb en ’s avond ga ik met voldoening slapen omdat ik veel bereikt heb. Soms geven kleine dingen je leven als Book Nerd een echte boost. Op momenten krijg je ook een steuntje in de  rug die je vaak wel eens nodig hebt. De afgelopen maand was geweldig voor me. In deze post laat ik jullie zien waarom ik soms als een freak naar mijn computerscherm staar.

De dankbaarheid van een uitgeverij

Als blogger wil je wel eens opgemerkt worden door een uitgeverij. Nou, met mijn blog en als mezelf bereik ik dat doel wel eens. Vorig jaar was ik ambassadeur bij Blossom Books en daar heb ik zo van genoten. Om mij te bedanken voor het geweldige jaar zonden ze dit op:

IMG_0781[1]

Ook de mensen van Storm Publishers zijn geweldig. Ik ken ze natuurlijk al van het Summer Camp, maar ze stuurden mij in december een kerstkaartje om mij te bedanken. Ik was even helemaal van de kaart…

IMG_0785[1]

De dankbaarheid van een schrijver

Deze dingen zijn wel niet in het afgelopen maand gebeurd, maar eigenlijk in 2015. Er was wel eens een maand waarin ik echt helemaal in de flow zat om oorspronkelijk Nederlandse boeken te lezen. Ik schreef recensies over die boeken en zelfs een paar andere posts over die net ontdekte pareltjes. Een paar dagen na het publiceren van die posts kreeg ik echt hele leuke reacties van de schrijvers. Het maakte me een beetje nerveus, maar bovenal dolgelukkig. Een paar screenshots:Piet de Loof

Jeroen van Unene

Oké en dit is dan het geweldigste moment van 2016 tot nu toe:Sarah J. MaasSarah J. Maas 2

Het enthousiasme van je lezer

Ben je een blogger? Dan herken je waarschijnlijk dit kleine zinnetje die je soms wel eens terugvindt in je comments: “Door deze recensie ga ik zeker en vast het boek lezen!” Oké, na mijn recensie van Vuur en As had ik nog nooit zo veel leuke comments gekregen en ik zeg je, ik heb ze met zo veel plezier gelezen en herlezen. Dit jongens en meisjes was één van de beste momenten ever. Natuurlijk zijn andere comments ook geweldig, maar als iemand zegt dat ze door jouw mening het boek gaan lezen… Dat is waarom ik deze boekenblog ben begonnen in de eerste plaats. Ik wil jullie dus zo zo zo bedanken voor jullie hartelijke en zo vriendelijke reacties die ik met zo veel plezier lees. Echt bedankt, iedereen! Reactie!Reactie 2!Reactie3!

Mijn betekenis en jullie dankbaarheid

Ik spendeer dus heel veel tijd in mijn blog, maar dan vooral boeken. Maar dat alles doe ik met hart en ziel. Ik organiseer alles met enorm veel plezier en het doet enorm veel deugd als mensen je harde werk appreciëren. Dus nogmaals: dank je, jullie zijn awesome! (P.S: het is bijna mijn verjaardag… Dus om jullie te bedanken zal deze Book Nerd trakteren! 😉 )

Marcia over leesclub
Marcia van Oog op de Toekomst over de leesclub!

 

 

Vanessa Gerrits over de leesclub$
Vanessa Gerrits op haar blog Mijn B.I.E.B over de leesclub!

 

Wat is jouw meest memorabele moment in je Book Nerd-bestaan?

10 thoughts on “Daar doe ik het voor #1

  1. Dit soort blogjes vind ik dus onwijs leuk om te lezen 🙂 Sinds ik blog heb ik ook zo veel leuke dingen kunnen doen, daar krijg je inderdaad een flinke boost van 😀

  2. Wat een leuk artikel! Bij Storm Publishers zijn ze inderdaad heel vriendelijk (had deelgenomen aan de schrijfwedstrijd in 2015 en behaalde de shortlist) en het is bovendien leuk om erkenning voor je werk te krijgen.
    Mijn meest memorabele book nerd moment is er eigenlijk eentje van nog maar enkele dagen geleden. Toen ontving ik een hele leuke mail waarin stond dat ik een uitgeefcontract kreeg aangeboden voor mijn manuscript 🙂

  3. Aah, het lijkt me zo leuk dit soort dingen te doen voor je blog! Ik twijfel al een tijdje erover om zelf een boekenblog te beginnen, en als ik dit lees denk ik dat ik het snel ga doen, hihi. En nog een vraagje over het YA summer camp: Wat is de gemiddelde leeftijd ongeveer(ik ben bijna 14), en komt iedereen er al met vriendinnen of komen er ook veel mensen alleen? (oftwel, als je alleen gaat, is dat dan een beetje oké?) Heel erg bedankt voor je antwoord alvast & je blog is super!!

    1. Haha, Thanks! Wel op het Summer Camp varieert het een beetje! Ik ga 16 zijn als ik naar het Summer Camp ga, maar er zijn nog jongere en oudere mensen. (Maar als je met iedereen overeenkomt, dan is dat echt geen probleem!) Ik kwam helemaal uit België en kende er niemand, maar gelukkig leerde ik iedereen kennen!
      P.S: onderschat een blog hebben niet… Het is heel veel werk, maar soms kom je inderdaad hele toffe dingen tegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.