Creatief met boeken

Creatief met boeken: het Quoteboek #3

Ik had al een tijdje het idee om ook eens iets creatiefs op mijn blog te plaatsen. Ik vind namelijk dat boeken heel wat kunnen teweegbrengen. Nu het vakantie is heb ik dus héél veel tijd om leuke dingen te doen! Elke week kunnen jullie dus updates van mijn Quoteboek verwachten!

Stap 3: de binnenopmaak

Het is belangrijk dat als je het boek over een paar jaar weer openslaat dat je weet wanneer je het boek gemaakt hebt. In mijn geval is dat zomer 2015. Omdat ik graag terugkijk naar de tijd waarin in het heb gemaakt, vind ik het onmisbaar om een datum in mijn boek te hebben.

Om het toch een beetje creatief aan te pakken, heb ik gebruikgemaakt van oude tijdschriften. In roddelblaadjes vind je veel kleur en leuke foto’s waarmee je een doodsaai boek meteen weer tot leven kan brengen.

Zoals de voorgaande stappen kun je je helemaal naar hartenlust uitleven en je creatieve zelf helemaal naar buiten laten komen. Maar je bent ook niet verplicht om deze stap uit te voeren, want je kan ook gewoon meteen beginnen met je quotes creatief op te schrijven.Quoteboek: Binnenopmaak

Dit is mijn resultaat! Is het geslaagd?

5 thoughts on “Creatief met boeken: het Quoteboek #3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.