Creatief met boeken

Creatief met boeken #2: Het Quoteboek, update

Het spijt me dat ik er zo lang heb over gedaan om nog een leuke doe-het-zelf-post te  plaatsen op mijn blog. Ik vind het zelf ook ontzettend jammer, maar ik heb gewoon minder tijd gehad dan ik had verwacht.

In de vorige stappen kon je al mijn quotekeuzes en mijn omslagontwerp aanschouwen. Helaas had ik nog geen inhoudelijke post gemaakt en dat maak ik goed!

Hoe heb ik het aangepakt?

Alcoholstiften zijn erg sterke stiften. Je hebt zo een paar vlekken op de achterkant van je papier en dan is het gewoon niet mooi en elegant meer. Om dat te voorkomen heb ik drie bladzijden aan elkaar geplakt. Mijn boek telt toch meer dan driehonderd pagina’s dus ik heb dan nog honderd pagina’s over om quotes op te schrijven.

De eerste quote opschrijven was heel spannend en heel experimenteel. Hij is dan ook niet zo geslaagd, vind ik. Voor mijn eerste quote heb ik voor eentje van Marie Rutkoski gekozen. Een heel mooie quote, maar let niet op de afwerking. The Winner's Curse

De tweede ging al ietsje beter. De quote van Cassandra Clare vind ik goed gelukt en daar ben ik echt blij om. Zie afbeelding!

Cassandra Clare- quote

In toekomst?

Ik ben volop bezig om nog meer quotes te selecteren voor in mijn quoteboek en zeker die van mijn nieuwe favoriete schrijfster, Jandy Nelson, mogen niet ontbreken. Ik kies nog steeds voor Engels dus is Goodreads nog steeds the place to be!

Zijn jullie ondertussen al begonnen aan je eigen quoteboek? Of hebben jullie een klein en schattig notitieschriftje met je favoriete quotes? Laat het me weten!

1 thought on “Creatief met boeken #2: Het Quoteboek, update

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.