Book Nerds

Boekenbuit februari 2019

Ik dacht oprecht dat ik niet veel boeken ging kopen of krijgen nadat mijn boekenbuit met kerst en in januari zo groot was. En niet dus. Ik kocht heel veel boeken deze maand, maar gaf eigenlijk niet zoveel geld uit. (Dat is toch ook goed?)

Ontplastic

Afbeeldingsresultaat voor ontplastic

In de boekhandel hebben we altijd achteraan heel wat leesexemplaren liggen én omdat ik er in de zomervakantie werk en de leesclubs organiseer, mag ik daar vaak een boek uitlenen als ik daar zin in heb. Deze maand lag er een heel leuk boekje: ontplastic. Het is een leuke inleiding tot een leven met minder plastic. Ondertussen heb ik het al uit en kan je binnenkort mijn recensie hierover lezen.

Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel

Afbeeldingsresultaat voor dit is hoe het ging

Ik vind dat deze auteur een ontzettend leuke achternaam heeft. Ik word er telkens spontaan vrolijk van. Ik kreeg dit boek onverwacht toegestuurd van L & M Books, maar ben stiekem wel heel blij, want ik wou dit boek al heel lang lezen. Deze thriller van eigen bodem lijkt me heel tof.

Kaart der dagen – Ransom Riggs

Afbeeldingsresultaat voor kaart der dagen

Begin februari had ik een date met Zwartraafje en zij gaf me haar exemplaar van Kaart der dagen, het eerste deel in een nieuwe Mevrouw Peregrine-reeks. Ik vond het eerste boek heel erg goed en ze dacht dat ik deze ook graag wou lezen. Ja, dus.

De jongen met twee namen – Maggie Harcourt

Van Young & Awesome kreeg ik mijn presentexemplaar van De jongen met twee namen. Vorige zomer las ik dit boek al en ik was er helemaal weg van. Mijn recensie van dit boek verscheen ook deze week online. Dus als je er meer over wil weten, kijk dan eens hier.

Een hele grote aankoop

Op de Facebookgroep van Young Adult Boeken & Series kocht ik een heleboel New en Young Adult boeken. En als je curieus bent hoeveel ik heb uitgegeven voor 7 boeken inclusief verzending naar Nederland: ik betaalde nog geen €20! Ja, ik ben zo blij dat ik deze op de kop heb kunnen tikken. Dus wat zat er in: Misschien ooit, Nooit meer, Onvoorwaardelijk en 9 november van Colleen Hoover, Did I Mention I Miss You? van Estelle Maskame en Stuk van jou en Stil van jou van Sophie Jackson.

Welke boeken heb jij in februari toegevoegd aan je boekkast?

3 thoughts on “Boekenbuit februari 2019

 1. mooie titels !
  zeer benieuwd of het lezen van ontplastic je nu ook op minder plastic brengt.
  Zelf hou ik het plastic braaf apart en ben zeer verbaasd hoeveel plastic het toch nog is in de week..
  Naar het boek van Riggs ben ik ook zeer benieuwd !
  veel leesplezier !

 2. Vorige maand kocht ik zelf slechts één boek. Eentje dat jij al gelezen hebt (A curse so dark and lonely). Verder kreeg ik ook twee nieuwe boeken van mijn Valentine Swapmaatje, twee recensieboeken die ik had verwacht (een kookboek en een fantasy verhaal) en twee verrassingen (een vijfde deel uit een reeks waarvan ik enkel het eerste las en een thriller).

  1. Toch typisch, he! Dat vijfde deel krijgen als je alleen maar het eerste heb gelezen? Ik kreeg ooit een het vierde deel in een serie en ik had de eerste zelfs nog niet gelezen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.