Book Nerds, Books

Boeken waar ik echt naar uitkijk

Jullie kunnen alle verwachte boeken van deze zomer allemaal terugvinden in mijn lijstje ‘verwachte boeken’. Terwijl ik dat lijstje voor jullie aan het maken was, zijn er toch wel een paar boeken die enorm mijn aandacht hadden getrokken. Ik som ze even op!

1. Lobsters van Tom Ellen en Lucy Ivison ( JUNI 2015)

Lobsters BB

Er wordt op het internet al veel lof gesproken over het hilarische boek Lobsters die deze zomer gaat uitgegeven worden door Blossom Books. Blossom Books kennende zal dit inderdaad een geweldig grappig boek zijn, ideaal om mee te nemen op vakantie. Blossom Books heeft al een aantal citaten uit het boek gepubliceerd en ik kan jullie nu al vertellen dat het geweldig gaat worden! Lobsters staat hoog op mijn wishlist en ik denk dat er erg graag een review over zal willen schrijven! 😉

2. De blauwe diamant van Jennifer Donnelly (JUNI 2015)

Ik heb afgelopen september het eerste deel gelezen. De serie gaat over zeemeerminnen en een groot kwaad. Natuurlijk valt dat thema altijd in de smaak! Het eerste boek was geëindigd met een grote cliffhanger die je absoluut lieten verlangen om een vervolg te lezen. Ja, na dit boek kijk ik echt uit!

3. De IJzeren Engel (JUNI 2015)

Ik ben een enorme fan van Cassandra Clare. Toch heb ik na het 4de boek van de Immortal Instuments het een beetje opgegeven omdat de boeken zo langdradig werden. Zeker de laatste: meer dan 700 pagina’s?!! Maar De IJzeren Engel lijkt mij een heel ander verhaal ook al speelt het boek zich af in dezelfde wereld als de Schaduwjagers. Ik ben dus echt benieuwd om dit boek uit te proberen. Maar waar ik nog het meest naar benieuwd ben is al het Cassandra Clare nog lukt om me mee te slepen in haar verhaal.

4. After #3 van Anna Todd (AUGUSTUS 2015)De blauwe diamant van Goor

Alhoewel ik het tweede deel nog niet heb gelezen (want ik wacht slim tot mijn examens gedaan zijn?) kijk ik erg uit om dit boek te lezen. Jullie konden al eerder mijn recensie over het eerste deel van de serie lezen en ik was er erg lovend over. “Een echt ik-schakel-nu-even-mijn-hersens-uit-boek!”

5. Hunter en Pearl van Joss Stirling (JULI 2015)

Ik ben nog steeds een enorme fan van Joss Stirling ook al heeft ze me zo teleurgesteld in Misty Falls. Hunter en Pearl hoort echter niet bij de Soulmates-serie maar mij een nieuwe thriller-serie. Ik ben natuurlijk nog steeds benieuwd hoe het verhaal hier afloopt want Joss had me echt kunnen meeslepen in Storm en Stone, het eerste deel van de serie. JUGING this time!

Natuurlijk zijn dit niet de enige boeken die deze zomer uitkomen! Je kunt alle verwachte YA’s hier terugvinden en mijn lijstje wordt regelmatig geüpdatet! 

Wat is jouw verlanglijstje voor deze zomer? 

6 thoughts on “Boeken waar ik echt naar uitkijk

  1. Lobsters en De IJzeren Engel lijken me ook heel leuk! Als het goed is komt in augustus ook deel 3 van De 100 uit, die wil ik ook heel graag lezen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.