Books

Boeken die gemaakt zijn om aardbeien bij te eten

Rare titel, ik weet het. Maar ik had wel eens zin om mijn favoriete boeken in de prijzen te laten vallen door ze te samen in één zin te noemen met het zoetste en schattigste fruit.

Zoals ik al zei gaat deze blogpost over mijn favoriete boeken van dit moment. Meestal heb je er al een recensie van kunnen lezen of zal die binnenkort op mijn blog verschijnen. Niet alleen zal deze post gaan over de boeken die ik al gelezen heb, maar ook over verwachte boeken waarvan ik erg zoete verwachtingen heb. Zal ik ze even op een rijtje zetten?

Al gelezen

Lobsters van Lucy Ivinson & Tom Ellen (Lees mijn recensie hier)

Dit boek is hét boek die je moet gelezen hebben deze zomer! Houd je van een akward en lachwekkend boek? Dan moet je z.s.m naar de boekhandel rennen. Lobsters is het boek die je leest als je alleen op je kamer bent, want anders sta ik niet in voor de gevolgen als je plots een immense lachbui krijgt.
Ook gaat dit boek niet alleen over een meisje en een jongen die megaverschrikkelijke gebeurtenissen meemaken. Nee, het gaat ook over de eerste keer en het is zo verrassend hoe alles in Lobsters wordt verteld.

Ik Geef Je De Zon van Jandy Nelson (Lees mijn OMG-recensie hier)

Jandy Nelson heeft absoluut mijn hart verovert met Ik Geef Je De Zon! Ze is  zo stilletjes in mijn hart gekropen dat ik helemaal niet meer wil dat ze eruit gaat. Dit boek is één van mijn favorieten en dat kan je ook merken aan mijn schreeuwerige recensie… De uitgeverij heeft mijn recensie zelfs naar de auteur gestuurd, ook al kan Jandy geen Nederlands lezen. Ja, I loved the book. Wat kijk ik uit naar De Hemel Begint Bij Je Voeten, het tweede boek die dit najaar uitkomt!

Girl Online van Zoë Sugg (Lees mijn recensie hier)

Ook al moet ik bekennen dat ik absoluut geen fan ben van het ghostwriter-gedoe, toch kan ik niet ontkennen dat Girl Online een geweldig zomers meisjesboek is. Dit is een boek die je oppakt en leest aan het strand met een lekker potje aardbeien. Het boek is goed en elk meisje is vast en zeker verkocht aan het zoetsappige verhaal. Ik was het ook en ik kan er helemaal niets aandoen. Guilty pleasure…

Verwacht

Corinne (Middernacht #10) van Lara Adrian (verschijnt september 2015)

Van de voorgaande boeken in deze serie zijn er géén recensies op mijn blog verschenen, ook al heb ik ze de laatste maanden helemaal verslonden. Deze boeken zijn een mix van vampiers, romantiek en héél wat spanning. Lara Adrian weet al 9 boeken lang alles zo mysterieus mogelijk te houden en ik heb geen idee als ze dat nog lang vol zal houden. (In het Engels zijn er al meer dan 15 boeken uit!!!)
Ik verwacht niet zo veel van Corinne al weet ik wel dat hij heel spannend zal worden als het om koppeltjes vormen gaat. Ja, ik ben zo benieuwd. Alweer een guilty pleasure moet ik toegeven! 😉

De selectie: De koningin en de favoriet van Kiera Cass (verschijnt oktober 2015)

Alhoewel ik de serie in het Engels lees, kijk ik toch heel erg uit naar deze release! (Niet veel later dan de Engelse, denk ik…)
De boeken van Kiera Cass zijn gewoon geweldig en het is heel gepast om daarbij een paar aardbeien te eten. Ze lezen zo vlot en Kiera weet er altijd wel spannende elementen in te stoppen. Dit boek is echter een verzameling van verhalen van andere personages dan America. Ik ben zo nieuwsgierig hoe alles zal lopen! (Ik wil het verhaal van koningin Amberly lezen!)De koningin en favoriet rug 15 mm.indd

De Hemel Begint Bij Je Voeten van Jandy Nelson (verschijnt september 2015)

Ik kan niet anders dan dit boek op mijn aardbeienlijstje te zetten. Ik hoop zo dat Jandy Nelson me niet gaat teleurstellen met dit boek want ik stuiter bijna van de hoge verwachtingen. Ik heb zo veel genoten van Ik Geef Je De Zon en ik houd gewoon van haar schrijfstijl. Ik kan niet anders dan de website van Blossom Books refreshen in de hoop dat de releasedate plots opgeschoven wordt naar vandaag…

Welke boeken zijn jouw guilty pleasures?

6 thoughts on “Boeken die gemaakt zijn om aardbeien bij te eten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.