Book Nerds

Als een Blossom Books-Ambassadeur

Voor alle diehard-Blossom Bookers die hun aanmelding nog niet hebben verstuurd of mensen die twijfelen! Hier een aantal leuke dingetjes en tips van deze Blossom Books Ambassadeur op een rijtje!

Tips:

  • Be a Book Nerd

Als je dit artikel leest, ben je zeker en vast al een echt die hard! Je zou je immers niet willen aanmelden. Als je een immens grote fan bent van Blossom Books komt het meteen goed!

  • Be creative

Hoe overtuig je mensen zonder dat je ze mag aankijken? Nou, doe alsof je een boek schrijft. Mijn aanmelding was zo’n 2 A4’tjes en had een heleboel leuke elementen. Zoals dit schatje: The Throne of Books met een speciale leuning van BB-boeken. Door mijn lange tekst en dan ook nog eens een leuke foto, pimp je zo je aanmelding en spring je er meteen uit. MAAR als je mijn Throne of Books idee gebruikt voor je aanmelding, val je zeker door de mand. Wees dus creatief!

  • Be you

Als Book Nerd is boeken bijna het enige waarover je praat. Laat dus gewoon je Book Nerd geest spreken en ik weet zeker dat je een héél mooie aanmelding zult schrijven.

What did you expect? 😉

Oké, ik had niet verwacht dat ik er zo zou tegen op zien om nieuwjaar te vieren. This is why:

  • Bij Blossom Books wordt er naar je geluisterd

Het is geen geheim dat de ambassadeurs (Eline) heel wat gedaan hebben voor Blossom Books. Bij hen ben je zeker en vast dat je als ambassadeur een mailtje terug krijgt met een enthousiast antwoord.

  • The Secrets, WHAHAAHAHA

Ja, je mag dus echt wel achter de schermen meekijken. Ook mag je beslissen over omslagen. Zo weten wij al hoe de nieuwe uitgaves er zullen uitzien. Simon vs. de verwachtingen van de wereld en zo… Crazy Secrets ik zeg het je nu al! Stuiter Secets, ECHT!

  • Je mag naar het HQ!

Dit was de tofste dag in mijn hele ambassadeursbestaan. Wil je weten hoe ik die dag heb beleefd? Lees het hier!

  • Eventzzzzz

Als ambassadeur hebben we als eerste een kaartje mogen kopen voor het event van Leigh Bardugo! Echt geweldig! Wil je ook weten wat deze Book Nerd deed die dag? Ook van deze dag kun je een verslagje lezen!

  • Wat vergeet ik nog? O ja, de boeken!

Natuurlijk mag je als ambassadeur ook de boeken die ze uitgeven lezen! Ook dit was weer zo geweldig. Ik heb een tal van leuke recensies kunnen schrijven en heb heel veel nieuwe mensen leren kennen door de boeken. Ook kan je me af en toe in een boekhandel vinden waar ik aan iedereen die staat te twijfelen over een boek een paar aanraders geef. Blossom Books zit er heel vaak tussen.

Ja, dit jaar was geweldig en ik kan je zeker aanraden om een aanmelding te sturen naar info@blossombooks.nl.

P.S: Als je twijfelt dat je niet zult aangenomen worden als je in België woont, no worries, ik ben een trotste Belg en ik ben ambassadeur!

P.S. 2: Als je dan ook nog eens twijfelt over je leeftijd, again NO WORRIES! Blossom Books leest je aanmelding en beslist gewoon simpelweg als je een big BB-fan bent.

 

3 thoughts on “Als een Blossom Books-Ambassadeur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.