Dear Book Nerd Book Club

Agenda: Book Club op verplaatsting – Gent

Ik kan er niet aan doen, maar ik heb zo zo zo veel enthousiaste reactie gehad na de memorabele sleepover in de Brugse Boekhandel. Dus nu het bijna zomer is, kan ik niet anders dan weer 2 geweldige eventen organiseren!

Vandaag deel ik met jullie de leesclub die zal plaatsvinden in Gent op 16 juli! Waarom in Gent en niet in onze vaste stek, de Brugse Boekhandel? Nou, dit zal een heel spontane leesclub worden. Eigenlijk een beetje een soort meet-up, maar dan over het boek die mij en heel veel mensen heeft geïnspireerd om te gaan lezen!

Het concept

Ik wou al eerder eens een meer ontspannende leesclub houden. Niet dat de andere Dear Book Nerd Book Clubs niet voor ontspanning zorgen! Maar ik wou een wat meer vrijblijvende leesclub. Eentje waar je nu nog voor het laatste moment kan opdagen als je er zin in hebt.

Twilight

We lezen

Voor deze leesclub gaan we voor een heel leuk boek die velen van jullie kennen: Twilight van Stephenie Meyer! HANDS UP, als je denkt dat dit geweldig gaat worden!

Wat kan je dus verwachten?

  • Heel veel fangirls of fanboys! (Ik ben er al, dus dan mag je al wat verwachten…)
  • Gewoon spontane vragen over de film, boeken en de six-pack van Taylor Lautner.
  • Een gezellige bijeenkomst van de meest enthousiaste YA-lezers en bloggers uit België en misschien zelfs Nederland.
  • We omsluiten je met open armen! Iedereen is welkom!
Kers op de taart

Als dat nog niet alles is komen we samen in de Boekbar in Gent! Dus we gaan gewoon gezellig aan een tafeltje zitten met een lekker drankje en dat nog eens tussen de boeken! Geweldig, niet? Info over de Boekbar, vind je hier.

Alles op een rijtje

Wanneer: zaterdag 16 juli 2016
Meet-up: voor de Boekbar, waaistraat 16 9000 Gent
Tijdstip: 15u30-…
We lezen: Twilight van Stephenie Meyer

Heb je zin om te komen? Dan hoef je je alleen maar aanmelden via het Facebook-event dat je hier vindt. Zo weet ik ongeveer hoeveel mensen ik kan verwachten.

Iedereen is vrijblijvend welkom, dus hoef je geen mail te sturen om je in te schrijven.

Wil je toch al de mensen die komen leren kennen en al samen fangirlen? Dan kun je terecht bij de Dear Book Nerd Book Club Facebook-groep! Het is er heel gezellig en daar kun je ook met al je vragen over eventueel carpoolen terecht!

 Hier vind je de Facebook-groep: https://www.facebook.com/groups/1689602131320560/

 

10 thoughts on “Agenda: Book Club op verplaatsting – Gent

  1. Even overleggen met de kalender en eens opzoeken waar die Boekbar juist ligt (ik ben niet bekend met Gent)… Hopelijk kan ik dan eens deelnemen 🙂 Twilight is echt pure nostalgie dus het is echt een top topic voor een leesclub 😉

          1. Van het station Gent-Dampoort leek het wel mee te vallen… Al zit ik dan nog anderhalf uur op de trein. Maar ik ben ook een vriendin aan het overhalen om mee te gaan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.