Book Nerds, Persoonlijk

2 Book Nerds alleen in Brugge? OMG!

Soms kan je er helemaal niets aandoen! Je houdt van boeken en als je samen met iemand die evenveel van je boeken houdt alle boekenwinkels van Brugge afloop moet er gegarandeerd iets gebeuren! 😉

Samen met mijn mede-ambassadeur Eline heb ik een paar megaleuke Book Nerd-dagen beleefd. Boekenwinkels aan de andere kant van de stad bezoeken, awkard situaties beleven en natuurlijk heel heel heel veel over boeken praten stond op ons programma. Pure happiness!

Zoals ik al zei hebben we alle boekenwinkels die in Brugge te vinden zijn afgelopen. In de Brugse Boekhandel hebben we ook gebrainstormd over het eerste event in een boekhandel. Houd mijn blog in de gaten voor meer info!
Maar de boekhandels waren niet de enige dingen die we hebben bezocht. Nee, het boekenfestijn mochten we ook niet missen!

Audrey en Eline

Terwijl we van boekhandel naar boekhandel stapten en de blaren negeerden, hebben we ons als ambassadeurs wel erg goed gedragen. Voor de zomeractie #spreadthebookloveworldwide van Blossom Books op twitter hadden we onszelf aan ons supercool project #BlossomBooksInvadesBrugge gewijd. Alweer pure happiness.

Dagje uit 2

Als twee  Book Nerds losgelaten worden met hun favoriete boeken moet er toch gegarandeerd iets gebeuren, toch? Samen hebben we  Ik Geef Je De Zon van Jandy Nelson door alles wat we maar kunnen vinden laten lezen en Lobsters was gedoemd om met elk akward voorwerp op de foto te gaan. De resultaten zijn geweldig! Eline heeft ze in collage verwerkt en alles is gewoon perfect.

Dagje uit

Deze dag(en) waren één van de beste dagen deze vakantie! En ik hoop zo dat er nog meer mogen volgen! Ik kom zeker jouw stad (en de boekenwinkels) eens bezoeken, Eline!

5 thoughts on “2 Book Nerds alleen in Brugge? OMG!

  1. Haha, dit was inderdaad zoooo leuk! Het stoort me echt heel erg dat die foto’s super fuzzy zijn geworden, DAT WAS NIET DE BEDOELING GRRRR. En hey, als je een keertje hier komt maken we nog zo’n project. En wat dacht je van een tripje naar Amsterdam, ooit?! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.