Book Nerds

10 november: boekenbeursdag!

Het is al weer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord hebben, sorry daarvoor! Maar het was een erg emotionele week… Gelukkig zijn IMG_0227er boeken en vriendinnen om je op te vrolijken!
Wat heb ik er naar uitgekeken om naar de boekenbeurs in Antwerpen te gaan. Jullie zouden het niet geloven, maar het was mijn eerste keer… En wat was het leuk! Hier lezen jullie al mijn belevingen!

Ik wist echt niet wat ik van de boekenbeurs kon verwachten. Maar van één ding was ik zeker: véél boeken! En mijn vermoedens waren juist, duizenden boeken klaar om gelezen te worden, fantastisch toch? Samen met mijn vriendin en haar familie trokken we voor een middagje naar Antwerpen. Ik zat vol spanning in de auto… Ik had mijn 4 boeken van Team Mortis mee, ik wou ze absoluut laten signeren.

Eerste indrukIMG_0228

Zoveel mensen! Overal zag je mensen met boeken, vliegende honden die je kon verkrijgen aan de Clavis stand. (Ik wou ook zo’n hond…) Ik had er meteen zin in. Boeken, boeken en boeken.

Bjorn van den Eynde

Ik was eigenlijk wel een beetje nerveus om de schrijver van Team Mortis te ontmoeten. Ik IMG_0210lees niet zo graag trillers, maar Team Mortis is een van de beste en spannendste boeken ik ooit gelezen heb. Dus ik stond voor Bjorn en haalde mijn boeken uit… Hij schreef werkelijk in elk boek een grote tekst! Ik was echt verbaasd. Hij was echt super vriendelijk en praatte graag over zijn boeken. Plus: ik mocht ook met hem op de foto!

Binnenkort kun je een review lezen over zijn nieuwste boek De Zwarte Zon…   

Slenteren en warmte

Na mijn avontuur met Bjorn van den Eynde, gingen we natuurlijk boeken kopen! Helaas heb ik niet zoveel gekocht… IMG_0236
Alleen dit: de grafic novels van Twilight zijn echt geweldig, elke Twilight-fan moet die in zijn kast hebben staan!

De rest van de middag brachten we door aan de verschillende standjes: Boekhandel ’t Stad leest, WPG uitgevers waar mijn vriendin De Elite en De One kocht, enz. Maar mijn dag was nog niet helemaal compleet. Ik moest nog op de foto met Piet Piraat!

Home Sweet Home

Na die lange dag was ik toch blij dat ik thuis was. Ik had boeken, beroemde mensen en goeie schrijvers gezien, dus totaal tevreden besloot ik dat het tijd was om de dag af te sluiten met mijn favoriete serie Rizzoli and Isles.

 

Zijn jullie naar de boekenbeurs geweest? Wat zijn jullie belevingen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.